Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζώδια απεχθάνονται να είναι σε σχέση

Αυτά τα ζώδια απεχθάνονται να είναι σε σχέση

Η αυτάρκειά τους είναι κάτι πιο σημαντικό για εκείνα

Ορισμένα ζώδια όπως ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ταύρος είναι της σχέσης. Κάποια άλλα ωστόσο δεν αντέχουν στην ιδέα ότι θα είναι δεσμευμένα για καιρό.

Κριός

Προτιμά να είναι αυτάρκης και να ασχολείται με τη δουλειά του. Δε θέλει να τον πρήζει κανένας και με το παραμικρό ή θα σε κερατώσει ή θα σηκωθεί και θα φύγει. Αν περιμένεις ρομαντισμό και γάμο από τον Κριό αυτό είναι πολύ σπάνιο.

Εκτιμά ιδιαίτερα τον ατομικό του χώρο και χρόνο. Θα περνάτε καλά μόνο αν και εσύ έχεις μια συμπεριφορά που δεν τον κάνει να βαριέται και έχεις φυσικά ενδιαφέροντα.

Λέων

Δε θα μπορούσε από τη λίστα αυτή να απουσιάζει ο Λέων φυσικά. Του αρέσει να καθορίζει ο ίδιος το πρόγραμμά του. Μόλις αντιληφθεί ότι θες να τον κάνεις να αλλάξει αυτά που θέλει, ότι θες τον παραμικρό έλεγχο κλπ. να είσαι σίγουρη ότι θα σε χωρίσει.

Περνάει καλά με τον εαυτό του και με τους φίλους του. Φυσικά και όταν κάνει σχέση είναι πολύ αφοσιωμένος, αν νιώθει όμως ότι τον πιέζεις ψυχολογικά και αλλάζεις την καθημερινότητά του συνέχεια, τότε θα φύγει χωρίς καν να το συζητήσετε.

Τοξότης

Ο ιδανικός σύντροφος για τον Τοξότη, είναι εκείνος που πηγαίνει ταξίδια, διακοπές, τα βλέπει όλα αισιόδοξα δίχως πολλά άγχη. Αν είσαι ένα άτομο που θέλει να κάθεται σπίτι του συνέχεια και να μη βγαίνει ούτε για βόλτα. Αν νομίζεις ότι θα τον περιορίσεις, είσαι αρκετά γελασμένη.

Ο Τοξότης δεν πρόκειται να «θυσιάσει» την ελευθερία του ποτέ και για κανέναν. Όσα πράγματα κι αν νιώθει για το εκάστοτε άτομο.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024