Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κορινθίου: «Λύγισε» στον αέρα εκπομπής

Μαρία Κορινθίου: «Λύγισε» στον αέρα εκπομπής

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη που αντιμετώπισε η Μαρία Κορινθίου και έκανε μια μοναδική εξομολόγηση

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη που αντιμετώπισε η Μαρία Κορινθίου και έκανε μια μοναδική εξομολόγηση.

«Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο πίστευα. Ακόμη και να γύριζα πίσω και να ξαναγινόντουσαν τα ίδια πράγματα, θα έκανα τα ίδια. Από εκεί και πέρα, όμως, υπήρξαν καταστάσεις, τις οποίες δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Σίγουρα θεώρησα τον εαυτό μου λίγο υπεύθυνο. Εγώ έφταιγα που μπήκες σε αυτή την διαδικασία. Όλο αυτό που πέρασες με την επιλόχειο κατάθλιψη και τη δουλειά σου μετά που σε πήγε πίσω, για μεγάλο χρονικό διάστημα ένιωσα ότι εγώ είμαι υπεύθυνος. Αυτές οι ενοχές και οι τύψεις γύρισαν στη χαρά και στην περηφάνια απέναντι σε σένα. Είσαι μια πολύ δυνατή γυναίκα και είναι ένα από τα πράγματα που αγαπώ πολύ σε σένα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την Ισμήνη», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου να βουρκώνει.

Μετανιώνει που δεν έκανε δεύτερο παιδί;

«Ναι μετανιώνω αλλά δεν θα μπορούσα να σε βάλω στη διαδικασία να ξαναπεράσεις το ίδιο, που μπορεί να μην το ξαναπέρναγες αλλά δεν θα το άντεχα και εγώ. Νομίζω δεν θα σου άξιζε να χάσεις – γιατί αυτό θα έκανες, είσαι το δείγμα της μάνας της οποίας θα αφοσιωνόσουν – άλλα έξι χρόνια εκεί πέρα. Δεν θα σου άξιζε να βάλεις ένα στοπ στην καριέρα σου».

Δείτε το στιγμιότυπο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024