Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιάρα Φεράνι : Στους δρόμους για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Κιάρα Φεράνι : Στους δρόμους για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

H Κιάρα Φεράν έστειλε το δικό της μήνυμα στο πλαίσιο του #BlackLivesMatter, ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, όπου μετρά πάνω από 20 εκατ. followers

Αναρίθμητες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο του κινήματος Black Lives Matter, πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο και στην Ευρώπη, με φόντο τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η δολοφονία του 46χρονου αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από τον αστυνομικό Ντέρεκ Τσόβιν, συνεχίζει να πυρπολεί την ατμόσφαιρα σε παγκόσμιο επίπεδο προκαλώντας αντιδράσεις και στο χώρο της showbiz.

Πλήθος καλλιτεχνών και σταρ από όλο το φάσμα του θεάματος, παρακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από την τραγική δολοφονία του Φλόιντ, δε διστάζουν να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους μέσω αναρτήσεων στα social media.

Το Σάββατο 7 Ιουνίου, έγινε μια μεγάλη διαδήλωση κατά του ρατσισμού και στο Μιλάνο, την πόλη που δοκιμάστηκε από την πανδημία του κοροναϊού και μόλις τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αρχίσει να αίρονται σταδιακά τα μέτρα καραντίνας που είχαν επιβληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χιλιάδες κάτοικοι της πόλης βγήκαν στους δρόμους συμμετέχοντας στη διαδήλωση και μεταξύ αυτών ήταν και η διάσημη blogger Κιάρα Φεράνι.

H Κιάρα Φεράνι κρατώντας στο χέρι της ένα χαρτόνι που έγραφε στα αγγλικά το μήνυμα «Fuck Racism» και φορώντας μαύρη μάσκα, τηρώντας τα μέτρα κατά της διασποράς του κοροναϊού, ένωσε τη φωνή της με αυτή των διαδηλωτών.

H διάσημη influencer έστειλε το δικό της μήνυμα στο πλαίσιο του #BlackLivesMatter, ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, όπου μετρά πάνω από 20 εκατομμύρια followers.

View this post on Instagram

Milano, June 7th 2020 ❤️ Black lives matter

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024