Κάποια ζώδια είναι αυτό που λέμε «φτιαγμένα» για γάμο… Κάποια άλλα όμως…!

Κριός

Οι πολλές ώρες εργασίας σε συνδυασμό με τη φιλοδοξία τους να είναι αυτάρκεις, ανεξάρτητοι και καριερίστες τους κάνει να φαίνονται στον σύντροφό τους απαθείς και αδιάφοροι για εκείνον. Το θέμα ωστόσο είναι ότι ενδεχομένως αυτό μπορεί να μην ισχύει καν.

Θα τελειώσει ο γάμος τους γιατί άφησαν τον σύντροφό τους ως «δεύτερη προτεραιότητα». Αυτό έκανε-κάνει τον άνθρωπό τους να νιώθει παραμέληση και να αποζητούν περισσότερα συναισθήματα. Αν προστεθεί δε όλο αυτό σε συνδυασμό με τη μεγάλη πιθανότητα που έχει ο Κριός να «κερατώσει» τότε ξεχάστε το μέλλον που θέλατε μαζί. Ο καθένας θα ακολουθήσει άλλη πορεία.

Τοξότης

Η τάση που έχει να ταξιδεύει συνέχεια και να βλέπει τα πράγματα γύρω του ως «διακοπές» επί μονίμου βάσεως, τον κάνει έναν σύντροφο που δεν προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Δε θες να κάνεις στα 40 σου τα ίδια που έκανες στα 25 σου. Και είναι λογικό.

Εκείνος «πέρα βρέχει». Έχει επίσης την τάση να φλερτάρει (αν όχι να κάνει την απιστία, απλά να…«παίζει») και αυτό σημαίνει ότι θα σε κάνει να μην τον εμπιστεύεσαι και σε επίπεδο μονογαμίας. Θα χωρίσετε γιατί έχεις καταλάβει ότι δε θέλει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και προτιμά να πηγαίνει μονοήμερες με τους…«συναδέλφους» του.

Καρκίνος

Είναι το ζώδιο που του ταιριάζει ο γάμος. Ωστόσο ο Καρκίνος θα πάρει διαζύγιο διότι θα κάνει ο ίδιος λάθη που θα το προκαλέσουν. Ζηλεύει πολύ και έχει συνέχεια συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα».

Αυτή η κυκλοθυμία που τον χαρακτηρίζει τον κάνει να προξενεί συνέχεια άγχος, ένταση και δράμα μες στη σχέση με αποτέλεσμα ο σύντροφός του να νιώθει ότι δε θέλει άλλο αυτήν την έλλειψη της αρμονίας. Το κακό είναι ότι θα τελειώσει ο γάμος του από λάθη που θα μπορούσε να αποφύγει, γιατί κατά τα άλλα είναι ζώδιο πιστό και αφοσιωμένο στον σύντροφό του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr