Δεν έχουν όλα τα ζώδια αγγλοσαξονικό χιούμορ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάποια είναι προικισμένα με αυτοσαρκασμό…

Σκορπιός

Εμπνέει συνέχεια τα vibes ότι έχει μια «μαυρίλα» στην καθημερινότητά του. Μέσα σε αυτή τη «σκοτεινή» ατμόσφαιρα, βρίσκει το χιούμορ του και κρίνει τον εαυτό του συνέχεια με τον πιο μηδενιστικό και συνάμα χιουμοριστικό τρόπο.

Συνήθως λέει αστεία για το πώς κοιμάται, πόσο τρώει και πόσα κιλά είναι. Μπορεί ωστόσο να μην του αρέσει αν εσύ αναλάβεις τα αντίστοιχα «ηνία» σε σχολιασμό…

Καρκίνος

Επειδή ξέρει πόσο κυκλοθυμικός και συναισθηματικός είναι, συνήθως κάνει πλάκα με τον εαυτό του. Δηλαδή μπορεί να παριστάνει με υπερβολή πώς είναι όταν κλαίει ή όταν γελάει για να κρίνει τον εαυτό του μπροστά σε πολύ κόσμο.

Ο αυτοσαρκασμός και το αγγλοσαξονικό χιούμορ είναι για τον Καρκίνο το παν. Του δίνει νόημα να μη μιζεριάζει. Το λεγόμενο «μαύρο» χιούμορ είναι το ταλέντο του. Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι υπερευαίσθητος.

Κριός

Μπορεί να τον βλέπεις συνέχεια απασχολημένο και να μην «προλαβαίνει», αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι δεν έχει χιούμορ. Συνήθως κρίνει την εμφάνισή του, σχολιάζοντας τα μαλλιά του, το μακιγιάζ που έχει κάνει, ακόμη και τον τρόπο που μιλάει.

Επειδή δεν επιτρέπει στον εαυτό του να «τσαλακώνεται» συχνά, όταν το κάνει γίνεται με επιτυχία. Τότε γνωρίζει κανείς μια πλευρά του που συνήθως δε φαίνεται ποτέ. Ναι όντως…μπορεί να έχει χιούμορ ένας Κριός, αλλά ακόμη και για αυτό θέλει να πληρώνεται!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr