Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο Χρήστος Δάντης, το οποίο τιτλοφορείται «Δεν υπάρχει Θεός».

Το τραγούδι έχει ήδη προκαλέσει σάλο, λόγω του περιεχομένου του και των στίχων, εξοργίζοντας, μάλιστα, τον Αρχιμανδρίτη, Νεκτάριο Ζιομπόλα, που είχε ζητήσει να αποσυρθεί άμεσα.

Ο Χρήστος Δάντης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το νέο του τραγούδι, για το πώς πέρασε κατά τη διάρκεια της καραντίνας αλλά και τι φοβάται κατά τη μετα-κοροναϊό εποχή.

«Το «Δεν υπάρχει Θεός» είναι απλά ένα τραγούδι που εκφράζει την ανησυχία του καθημερινού ανθρώπου, ο οποίος μπορεί να πιστεύει, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του αναρωτιέται για το πού είναι αυτός ο Θεός.

Υπάρχει; Και αν υπάρχει, πού πήγε; Μήπως μας έχει ξεχασμένους; Μήπως τον ξεχάσαμε εμείς; Μήπως, τελικά, τον σκοτώσαμε μέσα μας;

Είναι όλα αυτά που αναρωτιέται ένας άνθρωπος, ο οποίος, ακόμα και σίγουρος να είναι ότι υπάρχει Θεός, η πραγματικότητα τον κάνει να αναρωτιέται», αποκάλυψε ο Χρήστος Δάντης.

Ξαναβρήκε τον εαυτό του μετά την καραντίνα; Ήταν δημιουργικές οι ημέρες ή βαρετές;

«Για να πω την αλήθεια, η καραντίνα με βοήθησε να ξεκουραστώ, να δουλέψω πολύ, να θυμηθώ τον εαυτό μου, που είχα ξεχάσει. Καταλαβαίνετε πως οι ρυθμοί της δουλειάς αυτής είναι… χωρίς ωράριο, δεν έχει μέρα ξεκούρασης.

Είναι κάτι που δεν σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κουραστεί. Ετοίμασα όμως εγχειρήματα για το μέλλον.

Από τραγούδια μέχρι ασκήσεις φωνητικής, που θα ανεβαίνουν στο εξής στο κανάλι μου στο Youtube ελεύθερα, με σκοπό να μοιραστώ τις γνώσεις μου με νεότερους συναδέλφους τραγουδιστές».

Τι φοβάται κατά τη μετα-κοροναϊό εποχή;

«Αυτό που φοβόμουν έχει συμβεί. Το επάγγελμά μας μαζί με άλλα της Τέχνης αφέθηκαν τελευταία, αφέθηκαν στην άκρη, χωρίς κανένας να αναρωτηθεί τι θα γίνει ο κόσμος των Τεχνών ή τι θα απογίνει ο κόσμος εάν οι Τέχνες πάψουν να υπάρχουν.

Ελπίζω να μη συνεχιστεί και δεν παρακαλάω, το απαιτώ. Θεωρώ πολύ επιπόλαιο τον τρόπο που οι υπεύθυνοι χειρίστηκαν την επιστροφή στην καθημερινότητα», είπε ο Χρήστος Δάντης στο Secret.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο