Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη - «ανάσα» για τον Πανιώνιο

Νίκη – «ανάσα» για τον Πανιώνιο

Ζωντανοί στη σκηνή οι κυανέρυθροι! Στο πρώτο ματς στην εποχή του κοροναϊού, ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Βόλο χάρη στο χρυσό γκολ του Τσιλούλη (57') και μπορεί να βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.

Σε ένα σκηνικό διαφορετικό από αυτό που γνωρίζαμε στην προ κοροναϊού εποχή, η δράση επέστρεψε στην Super League κι ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Βόλο για την πρεμιέρα των πλέι άουτ, χάρη στο γκολ του Τσιλούλη.

Νίκη-ανάσα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που μείωσε τη διαφορά από Παναιτωλικό και Ξάνθη στους τρεις και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα, και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Σε ένα… κρύο περιβάλλον χωρίς κόσμο στις κερκίδες και με όλα τα απαραίτητα μέτρα να τηρούνται προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των παρευρισκομένων, το ματς δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα αλλά ο Πανιώνιος κρατάει το πολύτιμο τρίποντο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν περισσότερο αναγνωριστικό και λογικό αφού οι δύο ομάδες είχαν να παίξουν αγώνα για κάτι περισσότερο από τρεις μήνες. Οι φάσεις ήταν λιγοστές αν και διάθεση υπήρχε από τους ποδοσφαιριστές, με τον Βόλο να έχει μια ελαφρά υπεροχή.

Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός πάντως στα πρώτα 45 λεπτά ήταν ο τραυματισμός του Αραμπούλι ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θλάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν πιο απειλητικός και αφού προειδοποίησε με τον Εμμανουηλίδη, χτύπησε τελικά στο 57′. Ο νεαρός επιθετικός έκανε το παράλληλο γύρισμα, η μπάλα έφτασε στον Τσιλούλη που προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Βόλος δεν μπόρεσε να απειλήσει την άμυνα του Πανιώνιου που κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν και έφτασε στη μεγάλη νίκη που του δίνει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024