Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παυλίνα Βουλγαράκη: Είμαι πολύ τυχερή που είμαι δίπλα στη Δήμητρα Γαλάνη

Παυλίνα Βουλγαράκη: Είμαι πολύ τυχερή που είμαι δίπλα στη Δήμητρα Γαλάνη

«Θα παρουσιάσω άλλο ένα νέο κορίτσι. Ένα κορίτσι που θα έχει διαδρομή, γιατί είναι δημιουργός η ίδια, γιατί σέβεται πάρα πολύ και αγαπάει αυτό που κάνει, γιατί το προσέχει σαν τα μάτια της, και γιατί πάνω από όλα θέλει να κάνει μουσική»

«Θα παρουσιάσω άλλο ένα νέο κορίτσι. Ένα κορίτσι που θα έχει διαδρομή, γιατί είναι δημιουργός η ίδια, γιατί σέβεται πάρα πολύ και αγαπάει αυτό που κάνει, γιατί το προσέχει σαν τα μάτια της, και γιατί πάνω από όλα θέλει να κάνει μουσική».

Με αυτά τα λόγια η Δήμητρα Γαλάνη υποδέχτηκε την Παυλίνα Βουλγαράκη στην μουσική της παρέα, το ξεχωριστό αυτό βράδυ Παρασκευής στο MEGA.

Η Δήμητρα Γαλάνη στη συνέχεια αστειεύτηκε, μάλιστα, και με το «προνόμιο» που της έδωσαν στην προκειμένη περίπτωση οι επιβεβλημένες λόγω του κορωνοϊού αποστάσεις με την Παυλίνα Βουλγαράκη, καθώς η νεαρή ερμηνεύτρια είναι αρκετά ψηλή.

«Μας τιμά, ακόμα και το ότι είμαστε εδώ και γίνεται μια εκπομπή και έχεις καλέσει και συνοδεύεσαι από δύο υπέροχα πλάσματα της νέας γενιάς, και που και εγώ είμαι εδώ, είναι πολύ τιμητικό για εμένα», είπε από την πλευρά της η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η νεαρή τραγουδοποιός στη συνέχεια ερμήνευσε το «Δικαίωμα» σε μουσική της Δήμητρας Γαλάνη και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, αλλά και το «Δεν είπες κάτι» σε μουσική της Δήμητρας Γαλάνη και στίχους της ιδίας.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024