Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βανδαλισμοί και σε σπίτια παικτών της Μπενφίκα

Βανδαλισμοί και σε σπίτια παικτών της Μπενφίκα

Οι οπαδοί της Μπενφίκα πέρα από την επίθεση στο πούλμαν της ομάδας μετά την ισοπαλία με την Τοντέλα, έκαναν «ντου» και σε σπίτια των ποδοσφαιριστών των αετών

Η επίθεση με πέτρες σε βάρος του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπενφίκα, μετά τη χθεσινή (4/6) «λευκή» ισοπαλία με την Τοντέλα, δεν ήταν η μοναδική αντίδραση των οπαδών της ομάδας στο απροσδόκητο αυτό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος, τα σπίτια κάποιων ποδοσφαιριστών των «αετών» υπέστησαν βανδαλισμούς, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του διεθνούς μέσου Πίτσι, στον τοίχο του οποίου άγνωστοι έγραψαν με σπρέι απειλητικά μηνύματα.

Η Μπενφίκα δεν έχει επιβεβαιώσει ως τώρα αυτή την πληροφορία, ενώ δεν έχουν δημοσιοποιηθεί άλλα ονόματα παικτών, των οποίων τα σπίτια δέχθηκαν τις απρόσκλητες… επισκέψεις.

Παρά το γεγονός ότι η επανέναρξη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην Πορτογαλία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, αρκετές εκατοντάδες οπαδοί της Μπενφίκα συγκεντρώθηκαν έξω από το στάδιο «Ντα Λουζ» για να επευφημήσουν τους παίκτες, πριν το ματς με την Τοντέλα.

Ο ενθουσιασμός, όμως, μετατράπηκε σε οργή μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα και κάποιοι «θερμόαιμοι» πέταξαν πέτρες και έσπασαν παράθυρα του πούλμαν κατά την αναχώρηση της αποστολής, με συνέπεια να τραυματιστούν ελαφρά από τα θραύσματα ο Γερμανός Γιούλαν Βάιγκλ και ο Σέρβος Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024