Κοροναϊός : Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί στην Αίγυπτο
Σε 26.384 ανέρχεται το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό στην Αίγυπτο.
Το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου ανακοίνωσε πως κατέγραψε 46 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 τις προηγούμενες 24 ώρες, γεγονός το οποίο αύξησε σε 1.005 το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθε σε 1.399, πρόσθεσε το υπουργείο.
Διπλάσιος ρυθμός εξάπλωσης
Ο αριθμός τους κατέγραψε μεν μείωση — για πρώτη φορά την τελευταία εβδομάδα — σε σχέση με την προηγουμένη, όταν γινόταν λόγος για 1.536 κρούσματα, αλλά παραμένει σχεδόν ο διπλάσιος σε σχέση με τον ρυθμό εξάπλωσης του ιού που καταγραφόταν μία εβδομάδα νωρίτερα από τις υγειονομικές αρχές στο Κάιρο.
Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό στην Αίγυπτο ανέρχεται σε 26.384.
Οι 6.447 εξ αυτών έχουν αποθεραπευθεί, πάντα κατά τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.
Πηγή: ΑΠΕ
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ




