Κοροναϊός : Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί στην Αίγυπτο
Σε 26.384 ανέρχεται το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό στην Αίγυπτο.
Το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου ανακοίνωσε πως κατέγραψε 46 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 τις προηγούμενες 24 ώρες, γεγονός το οποίο αύξησε σε 1.005 το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθε σε 1.399, πρόσθεσε το υπουργείο.
Διπλάσιος ρυθμός εξάπλωσης
Ο αριθμός τους κατέγραψε μεν μείωση — για πρώτη φορά την τελευταία εβδομάδα — σε σχέση με την προηγουμένη, όταν γινόταν λόγος για 1.536 κρούσματα, αλλά παραμένει σχεδόν ο διπλάσιος σε σχέση με τον ρυθμό εξάπλωσης του ιού που καταγραφόταν μία εβδομάδα νωρίτερα από τις υγειονομικές αρχές στο Κάιρο.
Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό στην Αίγυπτο ανέρχεται σε 26.384.
Οι 6.447 εξ αυτών έχουν αποθεραπευθεί, πάντα κατά τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.
Πηγή: ΑΠΕ
- Η βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ
- Bundesliga: Ασταμάτητη με νέα «πεντάρα» η Μπάγερν Μονάχου – Γκολ και ασίστ με την Άουγκσμπουργκ ο Γιαννούλης (vids)
- Σκάνδαλο στην Ιταλία: Έρευνα για Gucci, Prada, Givenchy και άλλους οίκους για εκμετάλλευση εργατών
- Εργατικό δυστύχημα στο εργοτάξιο του Ελληνικού – Η ανακοίνωση της εταιρείας
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0: Πρωταθλητής χειμώνα με Ελ Κααμπί! (vid)
- Η Κέιτι Πέρι επισημοποιεί τη σχέση της με τον πρώην πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τρυντώ – Το ταξίδι στην Ιαπωνία




