Πολλοί θα θυμάστε το μικρό κοριτσάκι από την Κύπρο που τα… έβαλε με τον Νίκο Αναστασιάδη για την καραντίνα που της στερούσε τις φίλες της.

Η μικρή Μαρία, λοιπόν που έγινε viral με το βιντεάκι της, με το οποίο έστελνε το δικό της μήνυμα στον κύριο Νίκαρο, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Προέδρου Αναστασιάδη και τον επισκέφθηκε με την οικογένεια της στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, κράτησε την υπόσχεσή του και με την άρση των περιορισμών, προσκάλεσε και επίσημα την μικρή μαζί με την οικογένειά της στο Προεδρικό Μέγαρο και τηλεφωνικώς.

Σύμφωνα με το philenews, δυο μήνες αφότου η μικρή έκανε το γύρο του διαδικτύου φθάνοντας μέχρι και τα ελλαδικά ΜΜΕ την 1η Ιουνίου, Παγκόσμια Μέρα του Παιδιού πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού με τον πρόεδρο να την υποδέχεται με εγκάρδιο τρόπο.

Είχε γράψει τότε ο κύπριος πρόεδρος:

Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο.

Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.

Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.

Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς.

Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί:

«Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.»

Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος.

Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή θα νικήσουμε τον κορωνοϊό

Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο.Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς.Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: «Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.»Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος.

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας