Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Gorillaz : H ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος γίνεται αλμανάκ

Gorillaz : H ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος γίνεται αλμανάκ

Το «The Gorillaz Almanac» θα έχει πάνω από 120 έγχρωμες σελίδες με τη δουλειά που έχει κάνει ο καλλιτέχνης Jamie Hewlett για το θρυλικό συγκρότημα

Επιτέλους, ένα κόμικ από τους Gorillaz, είκοσι και πλέον χρόνια από τότε που ο μουσικός Damon Albarn και ο καλλιτέχνης Jamie Hewlett συνέλαβαν την ιδέα να δημιουργήσουν το συγκρότημα.

Την εικαστική ιστορία της «cartoon μπάντας» θα εξερευνήσει ένα εκτενές αλμανάκ το οποίο θα κυκλοφορήσει τον φθινόπωρο.

Το «The Gorillaz Almanac», που θα εκδώσει ο οίκος Z2 Comics, θα έχει πάνω από 120 έγχρωμες σελίδες με τη δουλειά που έχει κάνει ο Hewlett για το συγκρότημα.

Επίσης στο πρώτο comic strip πρωταγωνιστές θα είναι οι χαρακτήρες 2D, Noodle, Maurdoc Niccals και Russel Hobbs, ενώ θα περιέχονται παζλ, παιχνίδια, και ένα πλήθος σπέσιαλ εμφανίσεις από παλιούς και σημερινούς συνεργάτες των Gorillaz.

«Το αλμανάκ είναι μια ετήσια έκδοση η οποία, στην ουσία, είναι ένα θησαυροφυλάκιο χρήσιμων πληροφοριών όπως προγνώσεις καιρού, ασήμαντα πράγματα και παζλ και παιχνίδια» είπε στο Rolling Stone ο Sridhar Reddy από τον εκδοτικό οίκο.

«Συνήθιζαν να πωλούν αλμανάκ σε εκθέσεις βιβλίων σε σχολεία, αλλά είμαι βέβαιος ότι το ίντερνετ σκότωσε την ιδέα να συγκεντρώνεις πληροφορίες σε έναν τόμο που ένας εκδοτικός οίκος έχει εκδώσει», συνέχισε.

«Αυτό ακριβώς είναι που μ’ αρέσει στο να κάνω ένα αλμανάκ για τους Gorillaz, το ότι συγκεντρώνει τόσα πολλά από τα αναμνηστικά του συγκροτήματος σε έναν τρισδιάστατο βιβλίο με το οποίο μπορείς να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις κάνοντας μια βουτιά μέσα του και, παράλληλα, να ακούς σπουδαία μουσική», εξήγησε.

Η κυκλοφορία του «The Gorillaz Almanac» είναι προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου.

πηγή : ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024