Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Celebration Day : Δείτε την ιστορική επανένωση των Led Zeppelin

Celebration Day : Δείτε την ιστορική επανένωση των Led Zeppelin

Για τρεις μόλις μέρες η ιστορική επανένωση των Led Zeppelin, η συναυλία «Celebration Day» θα είναι διαθέσιμη σε stream στο YouTube

Οι Led Zeppelin θα πραγματοποιήσουν μία προβολή στο YouTube streaming για τη συναυλία «Celebration Day», που δόθηκε το 2007 και ήταν αφιερωμένη στον ιδρυτή της Atlantic Records, Αχμέτ Ερτεγκιούν.

Η πρεμιέρα του Celebration Day έγινε το Σάββατο, 30 Μαΐου, ενώ η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι της μπάντας στο YouTube για μόλις τρεις ημέρες.

Στις 10 Δεκεμβρίου του 2007 το συγκρότημα έδωσε μία και μοναδική συναυλία στο Ο2 Arena του Λονδίνου με τα ιδρυτικά μέλη των Led Zeppelin, John Paul Jones, Jimmy Page και Robert Plant να μοιράζονται τη σκηνή με τον Jason Bonham, γιο του πρώην ντράμερ του συγκροτήματος John Bonham, ο οποίος είχε πεθάνει το 1980.

Πάνω από 27 εκατομμύρια άνθρωποι υπέβαλαν αίτηση για να αποκτήσουν ένα εισιτήριο και να παρακολουθήσουν τη συναυλία, σε μια παγκόσμια λαχειοφόρο αγορά. Τελικά το πολυπόθητο «μαγικό χαρτάκι» κατάφεραν να αποκτήσουν 20.000 άτομα.

Όπως παρουσιάζεται στην ταινία, το συγκρότημα στη δίωρη συναυλία ερμήνευσε 16 από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του, συμπεριλαμβανομένων των «Whole Lotta Love», «Kashmir», «Black Dog», «Dazed and Confused», «Stairway to Heaven» και στο δεύτερο encore το «Rock and Roll».

«Το θέμα με τους Led Zeppelin ήταν πως αν και ήταν πάντα τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί, μπορούσαν να παίξουν σαν συγκρότημα», δήλωσε ο Page το 2012 με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του dvd και του άλμπουμ για τη συναυλία Celebration Day.

Το dvd Celebration Day και το live άλμπουμ που το συνόδευε κυκλοφόρησαν αρχικά το 2012, με τον δίσκο να κατακτά το βραβείο Grammy στην κατηγορία καλύτερο ροκ άλμπουμ.
https://www.youtube.com/watch?v=HkqIEeyOz4w

πηγή : ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024