Μεγάλη προσοχή χρειάζεται εφόσον σκοπεύετε να φάτε ή να πιείτε το οτιδήποτε πριν κάνετε σεξ.

Ο λόγος είναι πως ορισμένες τροφές είναι… απαγορευτικές πριν πέσετε στο κρεβάτι με το έτερον ήμισυ, αφού ενδέχεται να ακόμα και να μειώσουν τις ερωτικές σας επιδόσεις.

Μάλιστα, υπάρχει η περίπτωση ακόμα και της δυσφορίας, ενώ ενδέχεται να πέσει η λίμπιντο σας, ή ακόμη και… να θελήσετε να κοιμηθείτε!

Δείτε αναλυτικά:

  • Καφές: Μπορεί κάποιοι να πίνουν καφέ με τη συχνότητα… που πίνουν νερό, ωστόσο πριν το σεξ, δεν είναι ό,τι το καλύτερο. Ο καφές μπορεί να έχει επιπτώσεις στα επινεφρίδια, τα οποία παράγουν -μεταξύ άλλων- και εκείνες τις ορμόνες που ευθύνονται για το στρες. Εάν λοιπόν το παρακάνετε με τον καφέ πριν το σεξ, είναι πολύ πιθανό να σας πιάσει ένα άγχος, μπορεί και «ανεξήγητη» ταχυπαλμία, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διάθεση για σεξ.
  • Κρέας: Το κόκκινο κρέας είναι λιπαρό και -όταν ξεκινήσει η πέψη- ο οργανισμός καταβάλλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από άλλες τροφές, για να το διασπάσει. Μάλιστα, η ενέργεια που καταναλώνει είναι μεγάλη και έτσι είναι πολύ πιθανό να σας πιάσει υπνηλία και να μην έχετε δυνάμεις… για τα υπόλοιπα.
  • Τυριά: Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη (πολλοί εξ αυτών χωρίς να το γνωρίζουν). Πρόκειται για ανθρώπους που ο οργανισμός τους έχει δυσκολία στο να διασπά τροφές με λακτόζη, όπως το γάλα, τα τυριά κ.α. Αυτό φέρνει φούσκωμα και είναι πολύ πιθανό να σας προκαλέσει πόνο στο στομάχι ή στην κοιλιά σας.
  • Αλκοόλ: Η πιο… ύπουλη παγίδα σε μια βραδιά που θέλετε να κάνετε σεξ. Σε λίγες και μικρές ποσότητες μας φτιάχνει την ερωτική διάθεση, οι αναστολές υποχωρούν και γενικά απελευθερωνόμαστε. Σε μεγάλες ποσότητες, όμως, φέρνει ζαλάδα και ανακάτεμα στο στομάχι. Επίσης, οι άνδρες που έχουν πιει πολύ, συνήθως έχουν μικρότερης διάρκειας (και… ισχύος) στύση, ενώ οι γυναίκες που έχουν πιει πολύ έχουν μεγαλύτερη υπνηλία.

Πηγή: iatropedia.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο