Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές είναι έλληνας γαλαζοαίματος

Ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές είναι έλληνας γαλαζοαίματος

Ένας από τους πλέον περιζήτητους νέους στα κοσμικά σαλόνια του εξωτερικού είναι έλληνας γαλαζοαίματος, καθώς προέρχεται από βασιλική οικογένεια

Ένας από τους πλέον περιζήτητους νέους στα κοσμικά σαλόνια του εξωτερικού είναι έλληνας γαλαζοαίματος, καθώς προέρχεται από βασιλική οικογένεια.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο γιο του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, τον 22χρονο Κωνσταντίνο Αλέξιο, έναν ευγενικό νέο με πολλά όνειρα για το μέλλον.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι φοιτητής σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, το Georgetown, όπου φοιτά η αφρόκρεμα της νεολαίας ανά την υφήλιο.

Ο 22χρονος καρδιοκατακτητής, ο οποίος δεν επιτρέπει στα media να μαθαίνουν πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή, έχει μία μεγαλύτερη αδελφή, τη Μαρία Ολυμπία, η οποία ως fashion icon είναι πολύ δημοφιλέστερη.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι πολύ δεμένος μαζί της, όπως και με τα υπόλοιπα μικρότερα αδέλφια του, τον Αχιλλέα – Ανδρέα, τον Οδυσσέα – Κίμωνα και τον Αριστείδη – Σταύρο.

Πάντως, η εικόνα του έλληνα γαλαζοαίματου στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram  απέχει πολύ από την πραγματική του εικόνα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024