Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Αργυρός: Αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία στο MEGA

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία στο MEGA

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ξεσηκώσει τους τηλεθεατές με το μοναδικό του κέφι, με καλή μουσική, αγαπημένα τραγούδια και, όπως κάθε εβδομάδα, με υπέροχους καλεσμένους

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για μια ακόμα μεγάλη συναυλία στο MEGA. Σε λίγη ώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ξεσηκώσει τους τηλεθεατές με το μοναδικό του κέφι, με καλή μουσική, αγαπημένα τραγούδια και, όπως κάθε εβδομάδα, με υπέροχους καλεσμένους.

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του και ένα απ´ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται με ανεβασμένη διάθεση να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του και υποδέχεται στο στούντιο καταξιωμένους συναδέλφους του.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Tα 20 τραγούδια που τον… απογείωσαν

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την γνήσια λαϊκή φωνή της, η οποία επιστρέφει και αυτή την Παρασκευή στο MEGA, για να ερμηνεύσει μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αγαπημένα τραγούδια και το ντουέτο τους «Λάθος μου».

Τον Μπάμπη Στόκα με τον οποίο θα ερμηνεύσουν παρέα μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ -Λαξ που έγραψαν ιστορία.

Αλλά και την εκρηκτική τραγουδίστρια- perfrormer της ποπ σκηνής Ελένη Φουρέιρα. Ένα πρωτότυπο μουσικό πρόγραμμα, άρτια δομημένο με πολλές εκπλήξεις και μοναδική ατμόσφαιρα.

Σε αυτή την μαγική βραδιά θα ακουστεί για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο MEGA το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου».

Δείτε επίσης: Τρεις μοναδικές στιγμές από τη συναυλία του Κ. Αργυρού στο Mega

«Θα δείτε εκπλήξεις»

Μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή LIVE NEWS ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αποκάλυψε κάποιες από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές του MEGA απόψε.

«Έχουμε ετοιμάσει μία εκπληκτική εκπομπή. Θέλω να ευχαριστήσω το MEGA και τον πρόεδρο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχω καλεσμένους όπως η μαγική Ελένη Φουρέιρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου με τη φωνάρα της, και ένας άνθρωπος εκπληκτικός που εκτιμώ αφάνταστα, ο Μπάμπης Στόκας. Έχουμε εκπλήξεις μεταξύ μας που θα τις δείτε» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά.

Μιλώντας για την περίοδο του lockdown τόνισε πως «δύο μήνες δημιουργούσα μουσική. Πέρασα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα την καραντίνα. Μέσα σε όλη αυτή τη δημιουργία βγήκε και ένα καινούργιο τραγούδι. Ελπίζω να το αγαπήσετε να το κάνετε δικό σας. Για εμένα έχει ψυχή αυτό το τραγούδι. Είμαι ευτυχισμένος και περήφανος για τους συνεργάτες μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο πολιτισμός δεν σταματάει ποτέ. Όποιο εμπόδιο και να του έρθει, θα βρει το δρόμο. Εμείς οφείλουμε να σεβόμαστε το παρελθόν και όσα ζούμε και να προσπαθούμε να προχωράμε με ειλικρίνεια προς το μέλλον».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024