Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρατάει τον Ναπολεόνι η Γκέζτεπε

Κρατάει τον Ναπολεόνι η Γκέζτεπε

Ο Ιταλός επιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την Γκέζτεπε για έναν ακόμα χρόνο.

Στην Γκέζτεπε θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Στέφανο Ναπολεόνι, με την τούρκικη ομάδα να ενεργοποιεί την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ιταλού επιθετικού.

Ο έμπειρος άσος, που βρίσκεται πλέον στο 33ο έτος της ηλικίας του, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της γειτονικής χώρας, καθώς οι παράγοντες της Γκέζτεπε είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του.

Ο Ναπολεόνι πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, είχε αγωνιστεί σε 21 ματς, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ. Οι εμφανίσεις μάλιστα είχαν τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων, αλλά η Γκέζτεπε ενεργοποίησε τη σχετική οψιόν και διατηρεί στο ρόστερ της τον έμπειρο φορ.

Στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι ο Ναπολεόνι, υπήρχε όρος ότι εάν έκανε 20+ εμφανίσεις στη φετινή σεζόν, η τούρκικη ομάδα θα μπορούσε να του ανανεώσει μονομερός το συμβόλαιό του. Κάτι τελικά που έγινε, με την Γκέζτεπε να τον διατηρεί στο ρόστερ της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γκέζτεπε βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας του τούρκικου πρωταθλήματος και μάλιστα ο Ναπολεόνι ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024