Ο Χάρης Σιανίδης αποκάλυψε πολλά για τους ανθρώπους της showbiz.

«Δεν άντεχα να βλέπω την υποκρισία στο Instagram»

«Δεν πέρασα πολύ εύκολα στην καραντίνα, δεν το χάρηκα, βαρέθηκα. Η δουλειά μου εν μία νυκτί σταμάτησε να υφίσταται. Εγώ πάντα φλερτάρω με τη μελαγχολία και πάντα φτάνω στο χείλος του γκρεμού. Εκεί, όμως που πάω να πέσω στο γκρεμό, κάτι με κρατάει. Δεν άντεχα να βλέπω την υποκρισία στο Instagram να μαγειρεύουν, να κάνουν live και να το παίζουν καλοί γιατί εγώ το χώρο από πίσω», αποκάλυψε ο Χάρης Σιανίδης.

«Οι άνθρωποι από το χώρο της showbiz έφαγαν με χρυσά κουτάλια»

«Στην καραντίνα εγώ βρισκόμουν με κόσμο. Ήρθε ο Νίκος Γεωργιάδης κι έμεινε δύο εβδομάδες στο σπίτι μου, έκανα Πάσχα με τον Αντώνη Ρέμο, την Υβόννη και τον Κώστα Πηλαδάκη. Με τη Βάνα Μπάρμπα είμαστε γείτονες. Δεν ξέρω τι γίνεται με το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη, δεν βγάζεις άκρη με τη Βάνα.

Οι άνθρωποι από το χώρο της showbiz έφαγαν με χρυσά κουτάλια. Δεν θα ανησυχήσω πώς θα είναι του χρόνου η πορεία του φίλου μου του Κωνσταντίνου Αργυρού, θα τη βρει την άκρη. Έχω ακούσει τα πάντα από celebrities, έχω να κάνω με δύσκολους και παράξενους ανθρώπους. Τείνω στο φυσιολογικό εγώ, όχι προς την τρέλα.»

«Λατρεύω τον Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά διαφωνούσαμε στα πάντα»

«Λατρεύω τον Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά διαφωνούσαμε στα πάντα. Ο χώρος της showbiz έχει αχαριστία και απληστία. Θέλουν κι άλλο, κι άλλο. Δεν είναι ότι είναι τσιγκούνηδες, αλλά είναι τρακατζήδες, έχουν μάθει στις παροχές. Είναι πολλοί αυτοί που αντιπαθώ, που δεν θέλω να βλέπω, που με ενοχλούν. Αλλά μιλάω με όλους», είπε ο Χάρης Σιανίδης.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο