Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Ζούλιας : O εθισμός στα ναρκωτικά και οι απόπειρες αυτοκτονίας

Βασίλης Ζούλιας : O εθισμός στα ναρκωτικά και οι απόπειρες αυτοκτονίας

Ο διάσημος έλληνας σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μίλησε για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει αλλά και τη νέα του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/5) ο διάσημος έλληνας σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, παραχωρώντας μία συγκλονιστική συνέντευξη.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για τα νεανικά του χρόνια και τη σχέση με τον πατέρα του, ενώ αναφέρθηκε επίσης ανοιχτά, σε μία γενναία εξομολόγηση, στον εθισμό του στα ναρκωτικά.

«Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε. Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Γιατί πριν τα κουκούλωνα και εκεί άρχισε η πραγματική θεραπεία.

Το αγαπημένο μου ναρκωτικό ήταν η ηρωίνη. Δεν πρέπει όμως να διαχωρίζονται τα ναρκωτικά. Όλες οι ουσίες που αλλάζουν τη διάθεση είναι εθιστικές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Όπως κι αν ήμουν το πρωί. Θα σηκωνόμουν, θα έκανα μπάνιο και θα πήγαινα στα μαγαζιά να μαζέψω ρούχα. Κάποια στιγμή δουλεύεις για να πίνεις και πίνεις για να δουλεύεις.

Ήμουν αποτελεσματικός αλλά υπήρχαν παράπλευρες απώλειες. Καταστρεφόντουσαν τα ρούχα, αργούσα να τα γυρίσω», συμπλήρωσε ο Βασίλης Ζούλιας.

«Όλοι το είχαν καταλάβει αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως αν το άτομο δεν το αποφασίσει. Η μητέρα μου ήταν σε απελπιστική κατάσταση.

Η σκληρή χρήση μου νομίζω κράτησε επτά χρόνια. Μια εθισμένη προσωπικότητα, είναι δυστυχισμένη», εξομολογήθηκε ο διάσημος σχεδιαστής.

«Έφυγα από το χέρι της μητέρας μου και πήδηξα στο κενό»

«Ήταν Τσικνοπέμπτη και με έπιασε η αστυνομία επειδή έκανα χρήση. Τότε δεν υπήρχε διαχωρισμός, μου είπαν κατευθείαν για Κορυδαλλό. Όταν άκουσα αυτή τη λέξη στο δικαστήριο, έφυγα από το χέρι της μητέρας μου και πήδηξα στο κενό», είπε ακόμα ο Βασίλης Ζουλιας

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Βασίλης Ζούλιας

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024