Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήγαν για μαλλί και βγήκαν… αδειασμένοι!

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν… αδειασμένοι!

Οι «εξυγιαντές» της ΕΠΟ φοβέριζαν τον Λευτέρη Αυγενάκη με την επέμβαση της FIFA και την UEFA για τις εκλογές, αλλά τελικά έπεσαν μέσα στο λάκκο που έσκαβαν

Πλέον, το έχουμε εμπεδώσει όλοι… Όταν λένε κάτι τα… στόματα της «εξυγίανσης», τότε δεν ισχύει… Τι υποστήριζαν από το Πάρκο Γουδί όταν προ ημερών ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο για εκλογές στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο; Ότι – τάχα- ο υφυπουργός Αθλητισμού παραβίασε τα συμφωνηθέντα με την FIFA και την UEFA και η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

Μάλιστα, οι ίδιες φωνές από το Πάρκο Γουδί φοβέριζαν ότι θα καλέσουν τις δύο συνομοσπονδίες… Πράγματι, για κακό δικό τους τις φώναξαν… Μόνο που η FIFA και η UEFA δικαίωσαν τον Λευτέρη Αυγενάκη και «άδειασαν» την ΕΠΟ σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση!

Με την επιστολή τους, η FIFA και η UEFA προτρέπουν την ΕΠΟ να αρχίσει διάλογο με την Κυβέρνηση για την ημερομηνία των εκλογών. Οι δύο συνομοσπονδίες αποδέχονται ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη η πανδημία του κορωνοϊού και επί της ουσίας, να μετατεθούν οι αρχαιρεσίες σε μία πιο ασφαλή ημερομηνία.

Πρόκειται για ένα ράπισμα στη διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου, αλλά και στους πατρώνες του, οι οποίοι πίστευαν ότι θα συνεχίσουν την ασυδοσία τους. Όμως, η άμμος στην κλεψύδρα τους αδειάζει…

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024