Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης Φασούλας : Η ασθένεια του γιου μου με άλλαξε περισσότερο από όλα

Παναγιώτης Φασούλας : Η ασθένεια του γιου μου με άλλαξε περισσότερο από όλα

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε για την καριέρα του στο μπάσκετ, την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και για την περιπέτεια της οικογένειάς του όταν ο γιος του διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/5) ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Φασούλας μιλώντας για όσα μετάνιωσε, τις στιγμές συγκίνησης που του χάρισε ο αθλητισμός και για την γυναίκα του Μάσα.

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε για την καριέρα του στο μπάσκετ, την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και για την δραματική περιπέτεια της οικογένειάς του όταν ο γιος του Γιάννης διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Στην συνέντευξή του ο Παναγιώτης Φασούλας έκανε ειδική αναφορά στην περιπέτεια υγείας του γιου του Γιάννη και δηλώνει μετανιωμένος που δεν κατάφερε, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, να ήταν συνεχώς στο πλευρό της οικογένειάς του, η οποία ζούσε μόνιμα στην Αμερική όπου νοσηλευόταν.

«Η ασθένεια του Γιάννη με άλλαξε περισσότερο από όλα. Ήταν τεσσάρων χρονών όταν εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας το ζήτησε ο ίδιος. Ο κύκλος μας το ήξερε. Εμείς δεν το κρύβαμε αλλά λέγαμε γιατί να ξέρει ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι Survivor.

Στα 28 του θεώρησε ότι είναι καλό παράδειγμα και πρέπει το επικοινωνήσουμε για να πάρουν δύναμη τα παιδιά και οι γονείς που παλεύουν. Η παιδική λευχαιμία έχει υψηλό ποσοστό ίασης. Έκανε χημειοθεραπείες από το 2004 έως το 2008», δήλωσε.

Όταν ο Παναγιώτης Φασούλας ρωτήθηκε ποιες ήταν οι στιγμές που ένιωσε απόγνωση εξομολογήθηκε:

«Τις πρώτες μέρες. Ο άνθρωπος είναι ένα απίστευτο ον που τα ξεπερνάει όλα. Πρέπει να βλέπεις αισιόδοξα την επόμενη μέρα. Τον πρώτο μήνα βασικά ήμουν σε μεγάλη απόγνωση και εγώ και η Μάσα. Βλέποντας όμως ότι υπάρχει βελτίωση στα νούμερα του Γιάννη, πηγαίνοντας στην Αμερική πιο μετά και βλέποντας πόσο χαρούμενοι είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί, ήμασταν αισιόδοξοι.

Έφυγε η Μάσα με τα παιδιά για Αμερική. Πήγα κι εγώ αλλά για λίγο επειδή είχα τις υποχρεώσεις στην Ελλάδα. Αυτό ήταν και το λάθος μου. Δεν μπορεί να έχεις ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα στην άλλη άκρη του κόσμου κι εσύ να συνεχίζεις να είσαι στην πολιτική διαδικασία.

Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων απέναντι σε ένα τέτοιο πρόβλημα. Αυτοί που κλείνονται στον εαυτό τους και μιλάνε για το πρόβλημα με ανθρώπους που έχουν κάτι αντίστοιχο, για να παίρνει δύναμη ο ένας από τον άλλον, και εμείς που ανήκουμε σε αυτούς που θέλουν να ζούνε έξω από το πρόβλημα.

Θέλουμε να βλέπουμε ότι οι άλλοι έχουν κανονική ζωή και να χαιρόμαστε και να θέλουμε να επιστρέψουμε κι εμείς σε αυτό. Θυμάμαι καθόμουν στο Αγλαΐα Κυριακού και κοιτούσα από το παράθυρο τους γείτονες και σκεφτόμουν ότι υπάρχει ζωή κανονική».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας:

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024