Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η Αντερλεχτ θέλει τον Κότνικ»

«Η Αντερλεχτ θέλει τον Κότνικ»

Σύμφωνα με τους Βέλγους, η Αντερλεχτ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σλοβένου πορτιέρε, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στον Πανιώνιο.

Στην Ελλάδα φέρεται να έχει ρίξει τα μεταγραφικά της δίχτυα για ακόμα μια φορά η Αντερλεχτ, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βέλγικος Τύπος, η ομάδα των Βρυξελλών έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Πανιώνιο.

Η Αντερλεχτ έκανε τραγική σεζόν και δέχθηκε πάρα πολλά γκολ, γεγονός που αναγκάζει τους ανθρώπους του βέλγικου συλλόγου να αλλάξουν ριζικά τα μετόπισθεν της ομάδας.

Μια από τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση είναι αυτή του τερματοφύλακα, με τον Μάτιτς Κότνικ να είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Βέλγοι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η Αντερλεχτ ψάχνει έναν αξιόπιστο γκολκίπερ, ο οποίος δεν θα είναι ακριβός, αλλά θα έχει την εμπειρία να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να δώσει λύσεις.

Μάλιστα, οι Βέλγοι παρουσιάζουν τον Σλοβένο ως αποφασισμένο να φύγει από την Ελλάδα. Ο έμπειρος πορτιέρε στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και παρότι φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα, δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη χώρα μας και να αναζητήσει αλλού την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024