Η παρουσιάστρια, Ράνια Θρασκιά, αποκάλυψε επίσης ένα άγνωστο περιστατικό με τον Αντώνη Κανάκη.

View this post on Instagram

Ο κύριος Κανάκης είναι μία πολλή σημαντική περίπτωση ανθρώπου του δημόσιου βίου, δουλεύει πάρα πολλά χρόνια για να κατακτήσει την σχέση που έχει με το κοινό σήμερα, τον θαυμάζω και πιστεύω πως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε Έλληνα, πολίτη πρώτα απ ´ολα, με ευαισθησίες και τσίπα για τους γύρω του, όπως και για κάθε επαγγελματία που μπορεί να βρίσκεται στο δικό του τερέν… Εργατικός, ευθύβολος, σκεπτόμενος και πάνω απ’ όλα, ειλικρινής! Θα είναι πάντα ο αγαπημένος μας αδερφός της μάνας μας, Που πάντα θα μπορούμε να του μιλάμε και πάντα θα μας καταλαβαίνει. Υ.Γ. Πάντως εγώ προσωπικά δεν μπορώ ανακαλέσω στη μνήμη μου την περίοδο που είχε λιγότερα μαλλιά. Σωστή αισθητική επιλογή. Κάθε τρίχα και αμνησία.. 𝕋𝕤𝕠𝕘𝕝𝕒𝕟𝕠𝕤 #publicfigure#influencer#onlytruth#puretruth#troll#behindthewords#encryption#tsoglanos#tsoglanosinstagram#justkidding#objective #kanakis #antoniskanakis

A post shared by Τσόγλανος®️ (@tsoglanos2020) on

«Μπορεί να είναι αλήθεια ότι ήμουν η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια»

«Ήμουν στην ενημέρωση του ΑΝΤ1 εφτά χρόνια. Και μετά όταν μου προτάθηκε να πάω στο Mega και να κάνω το πρωινό με τον Γρηγόρη μού είπαν δύο μαγικά πράγματα, ότι τα σαββατοκύριακα θα κάθομαι και ότι τα καλοκαίρια θα κάνω διακοπές. Είχα να κάνω διακοπές 12 χρόνια. Είχα αναστολές όταν ασχολήθηκα με την ψυχαγωγία. Μου ζητήθηκε να αλλάξω, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω. Μετά τα τρία πρώτα χρόνια τους είπα ότι θα φύγω. Παραιτήθηκα από το Mega χωρίς να έχω άλλη πρόταση. Οι ανάγκες μου είχαν αλλάξει κατεύθυνση. Δύο μέρες μετά είχα τρεις πολύ καλές προτάσεις. Και τότε ήρθε το Alter. Μπορεί να είναι αλήθεια ότι ήμουν η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια», είπε αρχικά η Ράνια Θρασκιά.

Η συμβουλή του Αντώνη Κανάκη

«Είχα έναν άνθρωπο να με συμβουλεύει εκείνη την περίοδο, που τώρα μπορώ να το πω, στον οποίο τηλεφώνησα όταν είχα την πρόταση από το Alter μου είπε “ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που θες να κάνεις στην τηλεόραση;”, του είπα ότι θέλω να κάνω μια τέτοια εκπομπή ψυχολογίας. “Τι σου λένε; Ότι δεν είναι πολύ εμπορική;”, μου είπε και του είπα ναι. “Πόσα λεφτά θα ήταν, αλλά πες αυτό που ονειρεύεσαι, αλλά όχι αυτό που είναι ρεαλιστικό”. Και του είπα ένα νούμερο και μου λέει “θα ζητήσεις αυτό”. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Αντώνης Κανάκης. Μου έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση, πολύ συγκεκριμένες συμβουλές και αν δεν είχα εκείνον και έναν εξαιρετικό δικηγόρο που μου είχε συστήσει τότε, οπότε πρώτη φορά μπήκα πιο επαγγελματικά να το κάνω», είπε η Ράνια Θρασκιά.

Δείτε το στιγμιότυπο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο