Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ένα διαφορετικό βιογραφικό της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον Παντελή Καναράκη

Ένα διαφορετικό βιογραφικό της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον Παντελή Καναράκη

Στην παρέα της Νατάσας Θεοδωρίδου στη καθιερωμένη, πια, μουσική Παρασκευή στο MEGA, βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, γνωστός για το χιούμορ του, Παντελής Καναράκης

Στην παρέα της Νατάσας Θεοδωρίδου στη καθιερωμένη, πια, μουσική Παρασκευή στο MEGA, βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, γνωστός για το χιούμορ του, Παντελής Καναράκης.

Μετά το θερμό χειροκρότημα στη Νατάσα Θεοδωρίδου για την ερμηνεία της, ο Παντελής Καναράκης αποφάσισε να συστήσει με ένα διαφορετικό τρόπο την Νατάσα Θεοδωρίδου στο κοινό του MEGA, διαβάζοντας το «βιογραφικό» της.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου γεννήθηκε το 1940 στη βόρεια Ελλάδα. Μόλις είχαν εισβάλει στη χώρα οι Γερμανοί. Είναι το πέμπτο παιδί της οικογένειάς της και ακολούθησαν άλλα τέσσερα. Από μικρή τους γονείς της απασχόλησε η φωνή της γιατί ήταν ιδιαιτέρως δυνατή, τόσο που τρόμαζαν και οι Γερμανοί που περνούσαν έξω από το σπίτι τους», είπε ο Παντελής Καναράκης, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της.

Ωστόσο, ο Παντελής Καναράκης συνέχισε, αναφέροντας ότι η μικρή τότε Νατάσα έμαθε ούτι και μπουζούκι, ενώ συνεργάστηκε και με τη… Σοφία Βέμπο το 1954, ως αμπιγιέζ.

Η φαντασία του Παντελή Καναράκη την έβαλε να δουλεύει ακόμα και σε πατσατζίδικο αλλά και βουλκανιζατέρ, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά του η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε και ένα «παραλίγο πέρασμα» από τη Eurovision, στην πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό!

Ο απολαυστικός Παντελής Καναράκης συνέχισε με πολλές λεπτομέρειες να εξιστορεί τη ζωή της αγαπημένης ερμηνεύτριας, φτάνοντας στο σήμερα.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024