Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Φοξ - Μπράιαν Όστιν Γκριν: Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια γάμου

Μέγκαν Φοξ – Μπράιαν Όστιν Γκριν: Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια γάμου

Έπειτα από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, η Μέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν αποκάλυψε πως μετά από δέκα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά με την Μέγκαν Φοξ, ο γάμος τους έλαβε τέλος.

Συγκεκριμένα στο podcast του, ο σταρ της σειράς Beverly Hills, 90210 είπε ότι αυτός και η Μέγκαν Φοξ αποφάσισαν να συνεχίσουν σε ξεχωριστούς δρόμους μετά το γάμο τους το 2010 και τα τρία παιδιά που απέκτησαν μαζί.

Ο Γκριν είπε ότι η Μέγκαν Φοξ ήταν αυτή που του είπε πέρυσι για πρώτη φορά ότι ένιωθε ότι θα ήθελε να περάσουν χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο, αφού επέστρεψε σπίτι μετά από αρκετές εβδομάδες γυρισμάτων στο εξωτερικό.

«Συνειδητοποίησα όσο ήμουν μόνη, μακριά, ότι νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου και μου άρεσε καλύτερα αυτή η εμπειρία. Και νομίζω ότι είναι κάτι που ίσως αξίζει να δοκιμάσω για μένα», φέρεται να του είπε η Μέγκαν Φοξ, ενώ ο Μπράιαν Όστιν Γκριν δηλώνει ότι αυτή η διαπίστωση τον αναστάτωσε αρχικά, αλλά συνειδητοποίησε πως δεν θα μπορούσε να την εμποδίσει.

View this post on Instagram

#mood #tbt

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Τρίτο πρόσωπο η αιτία του χωρισμού;

Η αποκάλυψη του χωρισμού μεταξύ Μέγακν Φογ και Μπράιαν Όστιν Γκριν, έρχεται ενώ πρόσφατα παπαράτσι εντόπισαν την ηθοποιό με τον μουσικό Machine Gun Kelly.

Ωστόσο ο Γκριν είπε πως ο μουσικός δείχνει να είναι «καλός τύπος», προσθέτοντας ότι είναι απλώς φίλοι για την ώρα. Ζήτησε επίσης να μην στοχοποιηθεί η πρώην πλέον σύζυγός του.

«Θα την αγαπώ πάντα και θα με αγαπάει πάντα», είπε ο ηθοποιός. «Ποιος ξέρει αν αυτό είναι το τέλος του ταξιδιού. Έχουμε πολλή ζωή μπροστά μας», πρόσθεσε αφήνοντας μια ελπίδα επανασύνδεσης.

Ο Γκριν είπε ότι αυτός και η Φοξ θα διατηρήσουν φιλικές σχέσεις και πως θα «εξακολουθούν να κάνουν οικογενειακές διακοπές μαζί για τα παιδιά».

View this post on Instagram

I mean…… Rise of the Resistance is AWESOME!!!

A post shared by Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) on

View this post on Instagram

I will give you roots and I will give you wings.

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Ωστόσο, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η προσαρμογή στο νέο μοντέλο είναι «μια μεγάλη αλλαγή και για τους δυο μας».

Η Μέγκαν Φοξ δεν έχει προβεί σε σχόλιο για τον χωρισμό της από τον ηθοποιό ενώ για κάποιους η επιβεβαίωση του διαζυγίου δεν αποτελεί έκπληξη καθώς και οι δύο έχουν φωτογραφηθεί συχνά χωρίς βέρες το τελευταίο διάστημα.

Σήμειώνεται τέλος, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζει το ζευγάρι αφού είχαν χωρίσει και το 2016 αλλά η εγκυμοσύνη και το παιδί που ήρθε στον κόσμο λίγο μετά το χωρισμό τους, του έφερε ξανά κοντά.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024