Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζιμ Κάρεϊ : «Καρφώνει» με νέα σκίτσα Τραμπ και Τζόνσον

Τζιμ Κάρεϊ : «Καρφώνει» με νέα σκίτσα Τραμπ και Τζόνσον

Ο Τζιμ Κάρεϊ έβαλε στο στόχαστρό του τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον στις πιο πρόσφατες πολιτικού περιεχομένου γελοιογραφίες του

Ο Τζιμ Κάρεϊ έβαλε στο στόχαστρό του τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον στις πιο πρόσφατες πολιτικού περιεχομένου γελοιογραφίες του.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει γίνει γνωστός για τη ματιά του για πολιτικά γεγονότα, κυρίως για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σε γελοιογραφία που δημοσιεύτηκε την περασμένη Πέμπτη, ο Τζιμ Κάρεϊ, ο Τραμπ φαίνεται να οδηγεί ένα λεωφορείο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ενώ μια οικογένεια τηλεθεατών του τηλεοπτικού δικτύου Fox διασχίζει από διάβαση τον δρόμο με καλυμμένα τα μάτια.

«Όταν η Αμερική χρειαζόταν μάσκες, το Fox News τους έδωσε ύφασμα που χρησιμοποιείται για να καλυφθούν τα μάτια» έγραψε ο Τζιμ Κάρεϊ.

Το δίκτυο έχει επικριθεί έντονα για τον τρόπο κάλυψης της πανδημίας.

Τον περασμένο μήνα, κατά του Fox News κατατέθηκε μήνυση στην Ουάσινγκτον από ομάδα που ζητούσε την έκδοση διαταγής για να σταματήσει το δίκτυο να «δημοσιεύσει περαιτέρω ψευδές και παραπλανητικό περιεχόμενο».

Ομάδα 74 καθηγητών δημοσιογραφίας υπέγραψε επίσης μια επιστολή, στην οποία χαρακτηρίζεται η κάλυψη του κοροναϊού από το Fox News ως «κίνδυνος για τη δημόσια υγεία».

Σε άλλο σκίτσο του που δημοσιεύθηκε την Κυριακή ο ηθοποιός απεικονίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον ως τα τρομερά δίδυμα φαντάσματα της ταινίας «Η Λάμψη» και γράφει «Έλα παίξε μαζί μας».

«90.0000 στις ΗΠΑ, πάνω από 40.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα υψηλότερα ποσοστά θανάτου στον κόσμο του covid. Οι μισοί από αυτούς τους θανάτους… μπορούσαν να αποτραπούν. REDRUM! REDRUM!! REDRUM!!! (αντίστροφα γραμμένη η λέξη murder-φόνος)» προσθέτει.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024