Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Χρανιώτης : Δυστυχώς δεν είμαι πολύ άντρας

Γιώργος Χρανιώτης : Δυστυχώς δεν είμαι πολύ άντρας

O γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, αποκαλύπτει τι είναι αυτό που έχει μπουστάρει τον ανδρισμό του

O γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης  λίγο πριν γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, μίλησαν για περίοδο της καραντίνας, το μωράκι που έρχεται αλλά και γιατί τώρα ο ηθοποιός αισθάνεται περισσότερο άντρας.

Με μια γλυκιά φωτογραφία ο Γιώργος Χρανιώτης ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό πως θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

Η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και ο ηθοποιός ανυπομονεί να κρατήσει τον Ιούνιο το μωρό τους στην αγκαλιά του.

View this post on Instagram

Γιορτάζουμε το ότι ειμαστε υγιεις ,ζωντανοί,ελεύθεροι(μμμ!!!),γιορτάζουμε γιατί αγαπάμε και αγαπιόμαστε,γιορτάζουμε γιατί κάποια στιγμή θα ξαναγκαλιαστούμε και θα ξανά χορέψουμε,γιορτάζουμε γιατί πιστεύουμε όχι ότι θα επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες ,αλλά γιατί ο καινούριος κόσμος που έρχεται,μετά από αυτές τις περίεργες μέρες θα ναι πιο φιλοσοφημένος και ανθρώπινος,γιορτάζουμε γιατί ξορκίζουμε με την γιορτη τους φόβους μας και τις μικρότητες μας,γιορτάζουμε γιατί αγαπάμε να αγαπιόμαστε,γιορτάζουμε γιατί μας λένε Γιώργο και Γεωργία,γιορτάζουμε γιατί αν δεν γιορτάσουμε θα μαστε αναιδείς προς τον Θεό και τον πλανήτη μας,για όλα αυτά που μας έχει προσφέρει και τέλος γιορτάζουμε,γιατί μπορούμε να γιορτάσουμε την ζωη και τις υπέροχες και αναπάντεχες δυσκολίες αυτής.Γιορτάζουμε εμείς,γιορταστε και σεις!!!! #nameday #happynameday #georgiageorgegirls #αηγιωργης #αη-βαζης #αηαποδω #αιιιιιιιιι

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on

«Δυστυχώς, δεν είμαι πολύ άντρας. Δεν κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι και δεν το λέω με καμία υπερηφάνεια», δήλωσε με τον γνωστό του αυθορμητισμό ο Γιώργος Χρανιώτης.

Βέβαια, αυτό άλλαξε κατά την περίοδο της καραντίνας, αφού έβαψε το δωμάτιο του μωρού, αλλά και μαγείρεψε στην εγκυμονούσα σύζυγό του.

«Με έναν τρόπο καλλιέργησα τον ανδρισμό μου. Αισθάνομαι πιο άντρας τώρα τουλάχιστον στα μάτια της γυναίκας μου», είπε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως στα τέλη Ιουνίου θα κρατήσει στη αγκαλιά του το μωράκι του. Αν και ο ίδιος δε θέλει να μάθει το φύλο του μωρού, αυτό δε συμβαίνει και με τη Γεωργία Αβασκαντήρα η οποία ήθελε να μάθει αν περιμένει αγόρι ή κορίτσι.

«Μέχρι τα 40 μου αν μου έλεγες ότι έχεις μία κόρη, έλεγα ‘τον κακομοίρη’. Μετά τα 40 άρχισα να ζηλεύω και έτσι κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα μου», πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024