Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Daisies»: Νέο τραγούδι από την έγκυο Κέιτι Πέρι

«Daisies»: Νέο τραγούδι από την έγκυο Κέιτι Πέρι

Ένα νέο τραγούδι, τραγούδι που εμψυχώνει, που «ανεβάζει», παρουσίασε η Κέιτι Πέρι, μαζί με ένα κλιπ όλο τοπία της φύσης.

Ένα νέο τραγούδι, τραγούδι που εμψυχώνει, που «ανεβάζει», παρουσίασε η Κέιτι Πέρι (Katy Perry), μαζί με ένα κλιπ όλο τοπία της φύσης. Στο κλιπ του «Daisies», η έγκυος Πέρι «σείεται» μέσα σε ένα λευκό φόρεμα στο αεράκι ενώ τραγουδάει ευρισκόμενη σε ένα λιβάδι με λουλούδια ή πάνω σε μια βουνοκορφή το δειλινό, λικνίζοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της. Σε μια σκηνή, λύνει τον φιόγκο που κρατά το φόρεμα και μπαίνει στον χείμαρρο ακριβώς όπως την έφερε η μητέρα της στον κόσμο (και όπως σε λίγο θα φέρει στον κόσμο και το δικό της μωράκι).

«They said/I’m going nowhere/Tried to count me out/Took those sticks and stones/Showed ’em/I could build a house/They tell me that I’m crazy/But I’ll never let ’em/change me/Til they cover me in daisies,/daisies,/daisies» είναι οι τελευταίοι στίχοι.

Η αρραβωνιασμένη με τον Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom), Κέιτι, ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος τον Μάρτιο, με το βιντεοκλίπ του «Never Worn White», στο οποίο έκανε ντεμπούτο η… κοιλιά της, «κουκούλι» του μωρού που βρίσκεται καθ’ οδόν. Θα είναι το πρώτο παιδάκι της ποπ σταρ και το δεύτερο του Ορλάντο (έχει ήδη τον εννιάχρονο Φλιν από τον γάμο του με την Μιράντα Κερ [Miranda Kerr]).

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024