Ο Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε στο DOT και μίλησε για το ρόλο του ως κριτής, αλλά και για τα αιχμηρά σχόλια που έκανε στον Τρύφωνα Σαμαρά!

«Πέρασα δύσκολα στην πανδημία, έχασα τον εσωτερικό μου εαυτό»

«Πέρασα δύσκολα στην πανδημία, έχασα τον εσωτερικό μου εαυτό. Ήταν κάτι περίεργο, καθόμουν και μέτραγα το ταβάνι πόσους πόρους έχει, ώρες ατελείωτες. Ενώ μαγειρεύω κάθε μέρα και καμιά φορά και δυο φορές τη μέρα, δεν είχα όρεξη ούτε να μαγειρέψω.

Σκέψου ότι τις πρώτες 20 μέρες έχασα 5 κιλά. Όταν κάναμε το τεστ για να πάμε για γύρισμα και βγήκε αρνητικό, ηρέμησα, αυτός ήταν ο βαθύτερος φόβος μου. Είδα ότι μπορώ να δουλέψω και είμαι εν ενεργεία. Νόμιζα ότι ο ιός με έβγαλε σε αχρηστία, ότι είμαι περιττός και ότι δεν χρειάζομαι σε κανέναν και τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Τι πιστεύει για τον Τρύφωνα Σαμαρά;

«Ο αγαπητός στο κοινό δεν σημαίνει και ταλαντούχος. Μπορεί άλλος να έχει το ταλέντο και άλλος να έχει το «γκελ», τη γλύκα.

Το σέβομαι αυτό γιατί ξέρω πρωταγωνιστές που είναι «ατάλαντοι», αλλά είναι πρώτοι […] Στο J2US βρίσκομαι για να αντισταθμίσω ένα αίσθημα, δηλαδή το λαοφιλές και το μάτι του ειδικού, να μην είναι μόνο αυτό που θέλει όλος ο κόσμος, αλλά και να είναι και κάτι που θέλει ένας άνθρωπος που ξέρει κάτι παραπάνω από τον κοινό τηλεθεατή.

Μιλάω σε έναν ηθοποιό ανάλογα με την προσωπικότητά του και όχι με την ατμόσφαιρα της στιγμής ή με την ατμόσφαιρα που φέρω. Κοιτάζω την προσωπικότητά του. Δηλαδή τον Τρύφωνα τον συμπαθώ γι’ αυτό μπορεί να είμαι αυστηρός. Είναι εξαιρετικός», είπε κλείνοντας ο Σταμάτης Φασουλής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο