Μετά την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, η οποία δήλωσε «Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα» και τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο που χαρακτηριστικά ανέφερε «θα κοινωνούσα ακόμα και αν η προηγούμενος ήταν λεπρός», έρχεται ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως κοινώνησε ήδη και μάλιστα ενόσω βρισκόμασταν σε περίοδο καραντίνας.

«Με μεγάλη μου χαρά και ανυπομονησία θα προετοιμαστώ για να προσέλθω στη Θεία Λειτουργία»

«Για μένα που γνωρίζω και πιστεύω, θα θεωρούταν από πλευράς μου βλασφημία αν έλεγα ότι μπορεί να μεταδοθεί κάποιο νόσημα από τη Θεία Κοινωνία. Με αξίωσε ο Θεός και εν μέσω καραντίνας και φυσικά εφόσον μου είχε δοθεί η ευλογία του Πνευματικού μου, μετέλαβα και αυτόν τον καιρό, κάποιες φορές το σώμα και το αίμα του Χριστού», είπε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Με αξίωσε ο Θεός και κοινώνησα εν μέσω καραντίνας»

«Το έπραξα και εγώ και η οικογένειά μου. Περιμένω με μεγάλη προσμονή την Κυριακή που μας έρχεται να ανοίξουν οι Ιεροί Ναοί και κανονικά και νόμιμα. Με μεγάλη μου χαρά και ανυπομονησία θα προετοιμαστώ για να προσέλθω στη Θεία Λειτουργία και να μεταλάβω το σώμα και το αίμα του Χριστού και εγώ και η οικογένειά μο»», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναδιώτης

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο