Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέλισσες: Από την ποπ, στις μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη

Μέλισσες: Από την ποπ, στις μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη

Για όσους δεν παρακολουθούν στενά την πορεία του συγκροτήματος η εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα την προηγούμενη Παρασκευή στη μουσική συναυλία του MEGA ήταν μεγάλη έκπληξη. Δεν είναι, όμως, έτσι...

O Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες σε λίγες ώρες θα εμφανιστούν στο MEGA σε ένα απολαυστικό πάρτι για όλους τους φίλους τους.

Μαζί τους εκτός από την Καίτη Γαρμή και τον Θέμη Αδαμαντίδη θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Μπάσης.

Ο Δημήτρης Μπάσης, άξιος συνεχιστής των παλιών λαϊκών τραγουδιστών, με την υπέροχη φωνή και τις μεγάλες ερμηνείες θα βρεθεί δίπλα στο Χρήστο Μάστορα επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την ικανότητα του τελευταίου να μεταπηδάει από ένα είδος μουσικής στο άλλο με μεγάλη επιτυχία.

Η έκπληξη στο «Ένα λεπτό»

Οι δύο τραγουδιστές πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το «Ένα λεπτό» κερδίζοντας όπως είναι φυσικό τις εντυπώσεις.

Η μουσική σύμπραξη, σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Νικόλα Μαυρέση συνδυάζει τις μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Μάστορα και του Δημήτρη Μπάση σε μια υπέροχη μελωδία που ξεχώρισε αμέσως.

Το «Ένα Λεπτό» αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. Είναι ενδεικτικό πως το single κατέκτησε το no1 του iTunes chart μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ «μαγνήτισε» και τα ερτζιανά, με την αποκλειστική ραδιοφωνική του μετάδοση από συχνότητες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και ήδη βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του airplay chart.

Οι εμφανίσεις δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα

Για όσους δεν παρακολουθούν στενά την πορεία του συγκροτήματος η εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα την προηγούμενη Παρασκευή στη μουσική συναυλία του MEGA ήταν μεγάλη έκπληξη.

Ο frontman από τις Μέλισσες στάθηκε δίπλα στο μεγαθήριο της ελληνικής μουσικής και κατάφερε να ξεχωρίσει.

Η πορεία του Νταλάρα και οι πολύ προσεκτικές συνεργασίες του δίνουν ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην απόφασή του να είναι ο Χρήστος Μάστορας αυτός που θα ερμηνεύσει δύο σπουδαία τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες βρέθηκαν μαζί.

Στο αφιέρωμα για τον μεγάλο Λευτέρη Παπαδόπουλο στο Ηρώδειο το 2018 και πάλι οι δύο τραγουδιστές μοιράστηκαν τη σκηνή στο «Κάποτε θα ‘ρθουν» αλλά και στο «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι».

Και αν η ερμηνεία του Νταλάρα ήταν εξαιρετική -όπως πάντα-, αυτή του Μάστορα ήταν που εντυπωσίασε το κοινό το οποίο καταχειροκρότησε τον νεαρό.

Ένα χρόνο αργότερα στη συναυλία για τα μουσικά γενέθλια του Νταλάρα ο Χρήστος Μάστορας ήταν και πάλι εκεί, σε μια πολύ καλή εκτέλεση του «Οι ελεύθεροι κι ωραίοι» του Σταύρου Κουγιουμτζή σε στίχους Μάνου Ελευθερίου που μάλιστα καταγράφηκε σε δίσκο.

Μια μουσική βραδιά που θα ενθουσιάσει το κοινό

Σήμερα το βράδυ θα ακούσουμε τραγούδια από όλο το ρεπερτόριο του συγκροτήματος αλλά και ντουέτα με κορυφαία κομμάτια από κλασσικά μέχρι λαϊκά ποπ φτιάχνουν ένα πρόγραμμα για όλα τα μουσικά γούστα.

Οι ΜΕΛΙSSES θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως «Το Κύμα», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Κρυφτό, το «Μισή Καρδιά» , αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό, ένταση, κέφι και συγκίνηση. Ξεχωριστές ερμηνείες της βραδιάς όμως αποτελούν και οι συμπράξεις με τους καλεσμένους τους. Τραγούδια όπως το «Σπασμένο Καράβι», τα «Χαμοπούλια», η «Πατρίδα», το «Για να σε εκδικηθώ», το «Είπα να φύγω» θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στην παρέα θα προστεθούν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων, ο Χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood, Rita Wilson.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024