Ένα νέο αυτοκόλλητο έχει κάνει την εμφάνιση του στο Insttagram και όπως καταλαβαίνετε έχει να κάνει με την καραντίνα.

Ο λόγος για το Support Small Business, το καινούριο αυτοκόλλητο του Instagram, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προωθήσουν και να δηλώσουν τις αγαπημένες τους μικρές επιχειρήσεις. Μπορεί να είναι από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μέχρι το eshop της φίλη σας ή ακόμη και την ίδια την φίλη σας αν είναι ας πούμε μπλόγκερ.

Έτσι ανεβάζοντας στα στορις αυτό το αυτοκόλλητο μπορείς να στηρίξεις τις μικρές επιχειρήσεις και να τις βοηθήσεις να μεγαλώσουν.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το νέο αυτοκόλλητο δημιουργήθηκε μέσα στην πανδημία όπου εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν «χτυπηθεί» από τον φονικό ιό.

Οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν και κάποιες δεν θα ανοίξουν ποτέ ξανά.

Όμως, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο ο κόσμος μπορεί να συμβάλλει στο να κρατηθούν ζωντανές αφού είναι ένας άμεσος και όμορφος τρόπος να τις στηρίξει και να τις «προωθήσει».

Όπως είχε γίνει και για το donation sticker, η ανακοίνωση έγινε απ’ τον Adam Mosseri, head του Instagram, ο οποίος δήλωσε: «Σήμερα, ανακοινώνουμε το λανσάρισμα του sticker Support Small Business στα stories για να μπορείτε να στηρίξετε τις αγαπημένες σας μικρές επιχειρήσεις. Θέλαμε να το κάνουμε όσο το δυνατό πιο εύκολο το να στηρίζουμε αυτές τις μικρές επιχειρήσεις τώρα»

Το αυτοκόλλητο «Support Small Business”»είναι διαθέσιμο στα stories, ενώ όταν το χρησιμοποιείς το όνομα της επιχείρησης συνοδεύεται και από φωτογραφίες απ’ τον λογαριασμό της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο