Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι σταρ της showbiz που χώρισαν εν μέσω καραντίνας

Οι σταρ της showbiz που χώρισαν εν μέσω καραντίνας

Η καραντίνα και αυτό το διάστημα εγκλεισμού έγιναν για πολλούς σταρ η κατάλληλη περίοδος απολογισμού και ξεκαθαρισμάτων

Η καραντίνα και ο κατ΄οίκον περιορισμός δεν λειτούργησε για πολλούς με τον καλύτερο τρόπο, καθώς δεν είναι λίγοι διάσημοι και μη που αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Μπορεί αυτό το διάστημα εγκλεισμού να ήταν για πολλούς μια καλή ευκαιρία να «χορτάσουν» τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο για κάποιους άλλους ήταν μια περίοδος απολογισμού και ξεκαθαρισμάτων.

Κάποια μάλιστα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz αυτό το διάστημα είδαν τη σχέση τους να φτάνει στο τέλος, ενώ για κάποια άλλα, απλά ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους όσο ήμασταν σε καραντίνα.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Βίγγος

Ένα ζευγάρι που χώρισε τον Φλεβάρη και το μάθαμε εν μέσω καραντίνας.

Μετά από 8 μήνες σχέσης η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα και ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Βίγγος, τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αφού όπως είδαμε και στο Happy Day, το τελευταίο δίμηνο η σχέση τους περνούσε κρίση και δεν έκαναν κοινές εμφανίσεις..

Οι φήμες αυτές λοιπόν επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα από την ίδια την ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εφημερίδα Realnews και παραδέχθηκε τον χωρισμό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ήταν βελούδινος. «Ναι, ισχύει πως η σχέση αυτή έχει τελειώσει, αλλά δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω, γιατί έχει περάσει καιρός. Με τον Γιώργο χωρίσαμε από τον Φεβρουάριο, οπότε είμαι καιρό μόνη. Ήταν μια μικρή σχέση που έληξε όμορφα. Ο χωρισμός μου ήταν βελούδινος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) on

Η απόφασή τους λήφθηκε λίγο πριν το Πάσχα και πέρασαν τις άγιες μέρες χωριστά, με τους φίλους τους να μιλούν για χωρισμό! Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», το ζευγάρι, λίγο πριν το Πάσχα έδωσε τέλος στη σχέση του, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τον λόγο που συνέβη αυτό.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ χώρισαν.

Με τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων να τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, η Κατερίνα Δαλάκα είχε διαψεύσει τις φήμες υποστηρίζοντας πως είναι ακόμη μαζί με τον σύντροφό της. Από την άλλη, η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ανέφερε ότι Δημήτρης Φιντιρίκος επιβεβαίωσε τις φήμες λέγοντας πως δεν είναι μαζί όμως εξακολουθεί να την αγαπά.

Μετά το «άδειασμά» του Φιντιρίκου, η Κατερίνα Δαλάκα δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια… Έσβησε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram… και φυσικά το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης Φιντιρίκος

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Μαρία Καλάβρια

Στις φήμες του χωρισμού του από την Μαρία Καλάβρια είχε μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν είχαν καμία βάση.

Την επόμενη μέρα η Μαρία Καλάβρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφό της και όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως εκείνος είπε ότι δεν έχουν χωρίσει, εκείνη είπε πως βρέθηκαν λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και πήραν τις αποφάσεις τους.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, έκανε μετά από αυτό το σκηνικό έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην εφημερίδα Real, λέγοντας πως θα προσπαθήσει να είναι και πάλι μαζί.

Χάρης Γιακουμάτος – Μαρία Πανουσάκη

Πριν από περίπου τρία χρόνια το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, Δημήτρη, όμως, χώρισαν πριν από 8 μήνες, ωστόσο εμείς μάθαμε για το χωρισμό τους, αρχές του μήνα.

Την γνωστοποίηση του χωρισμού επέλεξε να κάνει ο πρώην Survivor και επιχειρηματίας στη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο λόγος για τον Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος τράβηξε χωριστούς δρόμους με την Μαρία Πανουσάκη.

«Ναι, ισχύει ότι έχω χωρίσει εδώ και οχτώ μήνες αλλά είναι από τα θέματα που δεν θα ήθελα να πολυσυζητήσω. Με έχει στεναχωρήσει πολύ αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Χάρης Γιακουμάτος.

Πέτρος Ιακωβίδης

Ο Πέτρος Ιακωβίδης χώρισε από την αγαπημένη του μετά από τρία χρόνια σχέσης. Την αποκάλυψη έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή, Το πρωινό τέλος Απριλίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε η δημοσιογράφος για τον γνωστό τραγουδιστή: «Ο τραγουδιστής είχε σχέση με ένα κορίτσι εκτός χώρου, το οποίο ζούσε την Θεσσαλονίκη.

Πηγαινοερχόταν στην Αθήνα και έμενα στο σπίτι του. Λόγω της απόστασης δεν ήταν πολύ εύκολο να προχωρήσει αυτή η σχέση.

Έκαναν και οι δύο πολλές προσπάθειες, αλλά κυρίως λόγω της δουλειάς του τραγουδιστή η σχέση αυτή ολοκληρώθηκε»!

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024