Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλλη Κοκκίνου : Φοβάμαι τον κοροναϊό - Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες

Έλλη Κοκκίνου : Φοβάμαι τον κοροναϊό – Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες

«Φοβόμουν και φοβάμαι και προσπαθώ να υπερνικήσω τον φόβο μου, γιατί δεν μ’ αρέσει καθόλου, αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα», είπε η Έλλη Κοκκίνου

H Έλλη Κοκκίνου μίλησε για την εμπειρία της στην καραντίνα κι εξομολογήθηκε ότι φοβάται πολύ τον νέο κοροναϊό, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Ειδικότερα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δήλωσε πως πέρασε την καραντίνα έχοντας παρέα τη μητέρα της και τον γιο της ενώ αποκάλυψε ότι λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ήταν ιδιαίτερα προσεκτική και γι΄αυτό περιόρισε ακόμα και τις πιο αναγκαίες μετακινήσεις της.

Συγκεκριμένα η Ελλη Κοκκίνου είπε:

«Φοβόμουν και φοβάμαι τον κοροναϊό και προσπαθώ να υπερνικήσω τον φόβο μου, γιατί δε μ΄ αρέσει καθόλου, αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα.

Έχω από τριών ετών πολύ βαρύ άσθμα. Από τριών, έχω αλλεργικό και από τα 30 απέκτησα και βρογχικό και επειδή έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ δεν μπορώ, ούτε θα μου δοθεί η ευκαιρία απλά να δοκιμάσω να το περάσω ελαφρά. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες».

Την έγνοια της όμως είχε και ο γιος της, Αλέξανδρος, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει τα μαθήματα στο σπίτι παρά το άνοιγμα των σχολείων, θέτοντας ως πρώτιστο μέλημά του την υγείας της μητέρας του.

«Μου είπε ‘ό,τι πει ο γιατρός σου. Εγώ θέλω να πάω, αλλά θα κάνω αυτό που θα σου πει ο γιατρός σου’», ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Ελλη Κοκκίνου:

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024