Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης : Η σπάνια εξομολόγηση και η «υπόκλιση» στον Γκάλη

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης : Η σπάνια εξομολόγηση και η «υπόκλιση» στον Γκάλη

Κώστας Μακεδόνας και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρήκαν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» και μίλησαν για άγνωστες προσωπικές εμπειρίες και πτυχές της ζωής τους

Ο σπουδαίος τραγουδιστής, Κώστας Μακεδόνας και ο δημοφιλής ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρήκαν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης», το βράδυ της Τρίτης (12/5) μέσα από μία ειλικρινή συζήτηση για όλα όσα λένε οι άνδρες μεταξύ τους.

Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για την άγνωστη, στο ευρύ κοινό, φιλία τους, ενώ περιέγραψαν σημαντικές στιγμές τους τόσο από το χώρο της Τέχνης όσο και από την προσωπική τους ζωή.

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια στην Αγγλία, τον τρόπο που τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και ποιο χαρακτηριστικό δεν αντέχει στους ανθρώπους.

Για τον Γκάλη και τον Κόμπε

Για το πόσο θαύμαζαν τον Νίκο Γκάλη ως παίκτη του Άρη και για τις στιγμές που είχαν ζήσει μαζί του ως παιδάκια και δεν ξεχνούν με τίποτα μίλησαν οι δύο καλλιτέχνες.

Μάλιστα, δήλωσαν πως αναγνωρίζουν το μεγαλείο του, παρόλο που ο τραγουδιστής είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και ο ηθοποιός φίλος του Ολυμπιακού.

«Επειδή τα πάντα μπορεί να αλλάξουν σε μια στιγμή, φροντίζω να παρέχω στους ανθρώπους και στους αγαπημένους μου, μια στιγμή η οποία θα μετράει, γιατί, μπορεί να είναι εξέχουσας σημασίας», σημείωσε ο Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος «δικαιολόγησε» γιατί δεν είναι αγενής.

Στη συζήτησή του με τον Κώστα Μακεδόνα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί δεν έχει δημιουργήσει ακόμα τη δική του οικογένεια.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω αφιερώσει ένα τεράστιο κομμάτι σε αυτό που αγαπάω ειλικρινά. Γιατί με μαθαίνει και με εκπαιδεύει, κάθε φορά προσπαθώ να με εξελίσσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήμουν χθες.

Συγκυριακά και ίσως από κάποια δικά μου λάθη κατά το 50% όπως αναλογεί στους ανθρώπους προσπάθησα για πράγματα που τελικά ήταν ανέφικτα ή ίσως εγώ δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω. Δεν θέλω να ρίχνω την ευθύνη στους άλλους.

Προσπαθώ να αγαπώ. Είμαι στη διαδρομή της ζωής μου που η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Δεν είναι τίποτα εικόνα, τίποτα απωθημένο. Είμαι απόλυτα καλυμμένος σε αυτό. Όταν θα έρθει, θα έχω την κατάλληλη απάντηση στην ερώτηση αυτή».

Ακόμα ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει τις δουλείες του ως ηθοποιός, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τον επηρέασε ο Διονύσης Παπαγιανόπουλος.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024