Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/5) ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ, όπου και μίλησε για άγνωστες πτυχές τις επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής του ζωής.

Αλλάζοντας για λίγο ρόλο, ο Αντώνης Σρόιτερ απάντησε στις ερωτήσεις που του έθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος περιέγραψε μια τυπική ημέρα του, η οποία ξεκινάει στις 11 το πρωί και τελειώνει στις 11 το βράδυ, ενώ σε ό,τι αφορά τον ίδιο είπε:

«Αν υπάρχει ένα καλό από την πανδημία κέρδισα λίγο χρόνο να κάτσω σπίτι τις ώρες που δεν ήμουν στη δουλειά, επειδή τελείωσαν όλες οι άλλες υποχρεώσεις. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την οικογένειά μου, είναι καλοί άνθρωποι.

Ειδικά για κάποιον που φεύγει από το σπίτι, είναι ακόμα καλύτεροι άνθρωποι. Συμπάσχω και με όσους κλείστηκαν με μικρά παιδιά στο σπίτι για πολλές ώρες, οπότε μπορώ να καταλάβω τις μητέρες και τους πατεράδες που είχαν μια έντονη επαγγελματική ζωή και ξαφνικά βρέθηκαν κλεισμένοι στο σπίτι με τα παιδιά που δεν πάνε σχολείο».

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως έχει πολλές τύψεις που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να βλέπει πολλές ώρες τις κόρες του, δηλώνοντας πως αυτό που περιμένει πάντα είναι τα Σαββατοκύριακα.

«Αυτό το διάστημα μου έδωσε την ευκαιρία να καλύψω πολύ χαμένο χρόνο και θα μου κακοφανεί όταν θα επιστρέψουμε σε μια καθημερινότητα που τα παιδιά θα είναι στο σχολείο και εγώ στα γνωστά μου 12ωρα, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Μιλώντας για τη δημοσιότητα αλλά και για το πώς διαχειρίζεται η σύζυγός του Ιωάννα το «παιχνίδι» αυτό, ο Αντώνης Σρόιτερ  εξήγησε πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς κάποιες φορές τη δημοσιότητα, ενώ παράλληλα σχολίασε πως λόγω του ότι ο ίδιος έγινε διάσημος σε ηλικία 35 ετών ήταν αρκετά δύσκολο να καβαλήσει το καλάμι.

Μιλώντας για τις κόρες του αλλά και για το πώς είναι ο ίδιος ως μπαμπάς, ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε πως οι δικές του κόρες «παίζουν ξύλο» και όχι με κούκλες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι κορίτσια – αγόρια μέσα στο σπίτι», ενώ αστειευόμενος δήλωσε πως θα κλείσει τις κόρες του σε… μοναστήρι λόγω του ότι δεν μπορεί να δεχθεί τα φλερτ των κορών του σε λίγα χρόνια.

Εκεί μάλιστα φαίνεται πως βρήκε «σύμμαχο» και τον σύζυγο της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος όπως ανέφερε η παρουσιάστρια σκέφτεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο μόλις η Αλεξάνδρα κλείσει τα 13.

Γράψτε το σχόλιό σας