Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι ζήτησε από τον Γιώργο Νταλάρα η… γιαγιά Ζαφείρω

Τι ζήτησε από τον Γιώργο Νταλάρα η… γιαγιά Ζαφείρω

Στην παρέα του Γιώργου Νταλάρα βρέθηκε και η… γιαγιά Ζαφείρω, από τους Άγαμους Θύτες, η οποία με το γνωστό της μπρίο κάλεσε στο τηλέφωνο τον γνωστό τραγουδιστή, για να του ζητήσει, μεταξύ άλλων, ένα τραγούδι

Στην παρέα του Γιώργου Νταλάρα βρέθηκε και η… γιαγιά Ζαφείρω, από τους Άγαμους Θύτες, η οποία με το γνωστό της μπρίο κάλεσε στο τηλέφωνο τον γνωστό τραγουδιστή, για να του ζητήσει, μεταξύ άλλων, ένα τραγούδι.

«Γιωργάκη, πουλάκι μου. Σε πεθύμησα πολύ. Θυμάμαι Γιωργάκη τότε το 1993 που σε πήρα μαζί μου. Τότε δεν σε ήξερε κανείς. Τραγουδούσες συνέχεια στο ΟΑΚΑ, γέμιζες τα ολυμπιακά στάδια. Μετά σε πήρα εγώ και πήγες καλά όμως», είπε η γιαγιά Ζαφείρω.

Στο «παιχνίδι», φυσικά, μπήκε και ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος αναπόλησε τις στιγμές που η γιαγιά τον πήγαινε βόλτες, κρατώντας τον αγκαλιά.

«Θυμάσαι τι ξύλο έφαγες εκεί στο Αττικό για να χορέψεις καταπληκτικά εκείνο το ζεϊμπέκικο του Νταλάρα;», ρώτησε στη συνέχεια η γιαγιά, με τον Γιώργο Νταλάρα να απαντάει «πάντα θα τα θυμάμαι αυτά».

«Γιωργάκη, μία μικρή χάρη θέλω. Αυτό το 13033 δεν απαντάει τις τελευταίες μέρες. Όταν βγαίνω έξω, να στέλνω σε εσένα ένα μήνυμα; Δεν θέλω πολλά. Μια απάντηση να μου δίνεις. Μετακίνηση 4 και το όνομά μου», ρώτησε η γιαγιά, με τον Γιώργο Νταλάρα φυσικά να συμφωνεί.

«Γιωργάκη, προσέξτε σας παρακαλώ εκεί εσείς οι μουσικοί με τα κλαπατσίμπαλα και συναυλίες και κέντρα, όχι μετά τις 12 έξω. Υπάρχει αυστηρή σύσταση, 12 με έξι το πρωί. Δώδεκα βγαίνουν τα φαντάσματα, οι βρικόλακες που πίνουν αίμα. Έξι, με το που θα βγει ο ήλιος φεύγουν. Από εκεί κολλάει ο ιός. Για αυτό προσέξτε. Αν τυχόν βρεθεί κανένας μπροστά σας να του πείτε απότομα “σκόιλ ελικικού”! Θα φύγει κατευθείαν!», τόνισε ακόμη η γιαγιά Ζαφείρω.

Η συνάντηση του Γιώργου Νταλάρα με την γιαγιά Ζαφείρω ολοκληρώθηκε μουσικά, με την γιαγιά να συμμετέχει ενεργά και να δίνει τον τόνο για το «Φάνταζες σαν πριγκιπέσα», σε μουσική και στίχους του Βασίλη Τσιτσάνη.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024