Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ταξίδι στην Σικελία μέσα από την νέα συλλογή Jil Sander

Ταξίδι στην Σικελία μέσα από την νέα συλλογή Jil Sander

Ο γάλλος φωτογράφος Olivier Kervern φωτογράφισε στους δρόμους της Σικελίας τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 για τη νέα διαφημιστική εκστρατεία του Jil Sander

Ο γάλλος φωτογράφος Olivier Kervern φωτογράφισε στους δρόμους του Παλέρμο, του Μοντέλο και της Τζιμπελίνα, στη Σικελία τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 για τη νέα διαφημιστική εκστρατεία του Jil Sander.

Το ζευγάρι σχεδιαστών Lucie και Luke Meier του οίκου Jil Sander προσκάλεσε τον φωτογράφο στη Σικελία για να δώσει συνέχεια στη σειρά των διαφημιστικών – οδοιπορικών.

Το αποτέλεσμα είναι εικόνες, στις οποίες διακρίνεται η ήσυχη κομψότητα της συλλογής των σχεδιαστών, που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και διακρίνεται για τις καθαρές γραμμές.

«Δεν υπάρχει άλλο μέρος, στο οποία τα στρώματα της ιστορίας, το φως και η σκιά, η καθαρότητα και η ποικιλομορφία, η φύση και όσα έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος να συγχωνεύονται, όπως στη Σικελία και στο Παλέρμο» αναφέρουν οι σχεδιαστές και ζευγάρι στη ζωή.

Οι φωτογραφίες αποτελούν ταυτόχρονα μία πύλη μεταφοράς προς τον έξω κόσμο σε μία περίοδο που οι περισσότεροι μένουν στο σπίτι.

O Olivier Kervern πιστεύει ότι μέσα στη φωτογραφία υπάρχουν φευγαλέες στιγμές ελευθερίας και αλήθειας.

Σε αυτές τις εικόνες οι γυναίκες και οι άνδρες του Jil Sander ταξιδεύουν. Οι σκιές, οι αντανακλάσεις και τα φώτα διαγράφονται και συγχωνεύονται ταυτόχρονα.

Η ομορφιά στην ισορροπία των αντικρουόμενων αλλά συμπληρωματικών στοιχείων που διακρίνει τις δημιουργίες των Lucie & Luke Meiers στο Jil Sander αντανακλάται πλήρως στις φωτογραφίες, αρμονία μέσα στην αντίθεση, ανοιχτά πεδία και μπαρόκ, ρευστές και γλυπτικές μορφές, αρσενικές και θηλυκές, συμπαγή υφάσματα και δαντέλες.

Σε αυτά τα πορτρέτα ο Olivier κατέγραψε τα συναισθήματα που θέλαμε. Ήταν απόλαυση η συνεργασία μαζί του, σημείωσαν οι σχεδιαστές.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024