Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παίκτης του Survivor αποκάλυψε πως χώρισε

Παίκτης του Survivor αποκάλυψε πως χώρισε

Ο παίκτης του Survivor και πρώην μοντέλο χώρισε μετά από 4 χρόνια με τη σύζυγο του

Ο παίκτης του Survivor και πρώην μοντέλο χώρισε μετά από 4 χρόνια με τη σύζυγο του.

View this post on Instagram

Μιας και σαν σήμερα πριν 2 χρόνια έφευγα για μια από τις μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής μου είπα να τιμήσω την επέτειο με μια απάντηση στους φίλους που ρωτάνε πως ήταν τα αγωνίσματα στο survivor. Όλα ξεκινούσαν στην αφετηρία που ακούγαμε το 3,2,1 του Σάκη , ο χτύπος της καρδιάς μου κέρδιζε σε ντεσιμπέλ τον ήχο των κυμάτων και ότι άλλο συνέβαινε γύρω μου . Μετά το σφύριγμα είχα να αντιμετωπίσω 100 μέτρα σπριντ στην άμμο με ατελείωτα εμπόδια ισορροπίας-δύναμης – σκέψης και στο τέλος να φτασω στον στόχο μετά από ένα βάρβαρο έρπειν που έτρεμαν τα χέρια μου . Με ότι δυνάμεις μου έχουν απομείνει από την ασιτία όλων των εβδομάδων του παιχνιδιού έπρεπε να σβήσω τα πάντα γύρω μου και να συγκεντρωθώ στο μόνο πράγμα που είχε σημασία εκείνη τη στιγμή , τό στόχο. Έπρεπε να υπακούσει το σώμα και το μυαλό μου για να πετύχω τη νίκη που είχα ανάγκη εγώ και όλη μου η ομάδα ! Η ομάδα που ήξερα ότι στη νίκη ή στην ήττα πάλι την ίδια σφιχτή αγκαλιά θα μου έδινε !!! Ένα μεγάλο #Respect σε όλους όσους βίωσαν και πάλεψαν σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι που χαρίζει μοναδικά συναισθήματα αλλά και μεγάλη #ευγνωμοσύνη στον κόσμο που αγκάλιασε τις περιπέτειες μας μέσα από την τηλεόραση PS. Στη δεύτερη φωτό είναι ο χαρακτηριστικός μου πανηγυρισμός σχηματίζοντας το γράμμα Δ ( Δημήτρης που είναι το όνομα του γιου μου). Αυτός ήταν και θα είναι για πάντα η μεγαλύτερη πηγή δύναμης ώστε να ξεπερνάω κάθε δυσκολία στη ζωή μου και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος! #SURVIVOR #harisgiakoumatos #MOTIVATION #NEVERGIVEUP #BEPOSSITIVE #survivor2018 #survivorgr #survivor2017 #survivor2019 #greece #myson #adventure #friendship #acunmedia

A post shared by Haris Giakoumatos (@harisgiakoumatos) on

Ο λόγος για τον Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος ανακοίνωσε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως έριξε αυλαία στον γάμο με την πρώην σύντροφο του, Μαρία Πανουσάκη έπειτα από 4 χρόνια έγγαμου βίου.

Η αποκάλυψη του χωρισμού

Πριν από περίπου τρία χρόνια το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, Δημήτρη, νονοί του οποίου ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού, Δημήτρης Κοκονάκης και Ηρώ Λειβαθινού.

«Ναι, ισχύει ότι έχω χωρίσει εδώ και οχτώ μήνες αλλά είναι από τα θέματα που δεν θα ήθελα να πολυσυζητήσω. Με έχει στεναχωρήσει πολύ αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Γιακουμάτος μέσω skype σε πρωινή εκπομπή.

View this post on Instagram

The best family 😍😍 |Kings Maria Aggeliki liked|

A post shared by 2.3k angels😍 (@virginia_melina_tsilis_haris) on

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024