Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πένθος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πένθος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε το πρωί της Τρίτης, τον οπερατέρ της εκπομπής Δημήτρη Πολυκράτη, που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε για δύο χρόνια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε το πρωί της Τρίτης, τον οπερατέρ της εκπομπής Δημήτρη Πολυκράτη, που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε για δύο χρόνια.

«Να πω ένα αντίο σε έναν δικό μας άνθρωπο, τον Δημήτρη Πολυκράτη. Έναν οπερατέρ που από τότε που ήρθα στον Alpha ήταν εδώ στην ομάδα, στις κάμερες της εκπομπής μας. Έδωσε μια σκληρή μάχη τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν πολύ θαρραλέος, αλλά δυστυχώς ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος.

Ο Δημήτρης μας έφυγε από τη ζωή, αλλά έχει αφήσει πίσω του τον γιο του και τη γυναίκα του και τους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια

Πάντα είχε ένα καυστικό χιούμορ, συμμετείχε στον σχολιασμό της εκπομπής με τον δικό του τρόπο. Πολλές φορές του έκανα πλάκα ότι θα τον βγάλω μπροστά να τα πει. Ευχόμαστε οι δικοί του άνθρωποι να είναι δυνατοί κι εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα»,  είπε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024