Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκρίσεις : Ο ένας επενδύει, ο άλλος διαλύει

Συγκρίσεις : Ο ένας επενδύει, ο άλλος διαλύει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πίστεψε στο πλάνο Μαρτίνς στα δύσκολα και δικαιώθηκε. Τώρα συνεχίζει να επενδύει ποδοσφαιρικά. Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε όπως πήρε το περσινό… πολυϊδιοκτησιακό πρωτάθλημα, έδιωξε τον Λουτσέσκου και «ισοπέδωσε» το ρόστερ

Οι συγκρίσεις είναι καλό να γίνονται για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει στον περίφημο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε αυτόν που για τους… εξυγιαντές ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο «κακός» της ιστορίας και όλοι οι υπόλοιποι «σώζουν το ποδόσφαιρό μας, φέρνουν πίσω τις Κυριακές μας» και άλλες τέτοιες κωμικές ατάκες που κάνουν και 10χρονα παιδιά να γελάνε πλέον.

Το ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης» με το πιστόλι του Ιβάν Σαββίδη, την παρανομία με τη συνιδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης, με τη… χαιρετούρα του Μελισσανίδη στον πορτογάλο επόπτη, με τον Γραμμένο που ισοπέδωσε την ΕΠΟ και τα οικονομικά της αλλά και την εθνική ομάδα, και πάει λέγοντας.

Μην ξεχάσω τους τελικούς Κυπέλλου της ντροπής και τον Αλαφούζο, που επί ημερών του ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τον υποβιβασμό με την ψήφο ΑΕΚ και Ολυμπιακού, και τον ΠΑΟΚ, που είναι ξανά τώρα η «συμμαχία» του, να καταψηφίζει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024