Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Στο σφυρί» εικονικές εμπειρίες με σταρ στη μάχη κατά του κορονοϊού

«Στο σφυρί» εικονικές εμπειρίες με σταρ στη μάχη κατά του κορονοϊού

Καφές με τη Χίλαρι Κλίντον και ηχογράφηση μαζί με τον Sting, είναι μερικές από τις εικονικές εμπειρίες που βγαίνουν σε δημοπρασία στη μάχη κατά του κορονοϊού

Κερδίστε ένα μάθημα υποκριτικής με τον Πάτρικ Στιούαρτ,  ηχογραφήστε ένα τραγούδι με τον Sting, κάντε παρέα με τους The Strokes, ή πιείτε εικονικά έναν καφέ μαζί με την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις δελεαστικές προτάσεις που προσφέρονται σε διαδικτυακή δημοπρασία του οίκου Sotheby’s με τη χρήση βιντεοκλήσεων του Google Meet.

Οι δημοπρασίες ξεκίνησαν την 1η Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 8 του μήνα και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των προσπαθειών της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης (IRC) για την καταπολέμηση της πανδημίας του κοροναϊού.

Άλλες εμπειρίες που δημοπρατούνται είναι συνομιλία μέσω βίντεο με τον Σάσα Μπάρον Κόεν ή με τον αστροναύτη του Apollo 9 Ράσελ Σβάικαρτ, καφέ ή τσάι με την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ, μια συνεδρία coaching με τον σύμβουλο επιχειρήσεων και συγγραφέα Τιμ Φέρις και συζήτηση με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας και νυν διευθύνοντα σύμβουλο της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης Ντέιβιντ Μίλιμπαντ.

«Είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε στην ανακούφιση από την πανδημία σε αυτή τη στιγμή έκτακτης ανάγκης», δήλωσε ο Τσαρλς Στιούαρτ, διευθύνων σύμβουλος του Sotheby’s.

«Πολλοί από τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο έχουν ζητήσει να υποστηρίξουν προσπάθειες αντιμετώπισης της COVID-19 και, με τη συνεργασία της Google και τόσες πολλές κορυφαίες προσωπικότητες που έχουν δεσμευτεί να στηρίξουν αυτή τη μοναδική δημοπρασία εικονικών εμπειριών, ανυπομονούμε να ενισχύσουμε τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης» τόνισε.

Το ελάχιστο ποσό υποβολής προσφορών είναι 50 δολάρια.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024