Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλκηστις Πρωτοψάλτη : Ήταν μια σκέψη αγάπης χωρίς πολιτική χροιά

Άλκηστις Πρωτοψάλτη : Ήταν μια σκέψη αγάπης χωρίς πολιτική χροιά

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν ξεχνά τα ευτυχισμένα πρόσωπα για την «πρωτοβουλία χωρίς πολιτική χροιά»

Για όσα έζησε κατά τη διάρκεια της κινητής συναυλίας που δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων και έγινε το επίκεντρο ποικίλων συζητήσεων εντός και εκτός διαδικτύου,  εν μέσω καραντίνας μίλησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

View this post on Instagram

Το δικό μου «ευχαριστώ»σε όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία :Γιατρούς , νοσηλευτές, όλους όσους βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθεί η «ζωή μας» αυτές τις μέρες ,στους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου που «άντεξαν»και αντέχουν … Αυτό το πρωινό τρίωρο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας ήταν συγκλονιστικό !Ηταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς … και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος γι αυτό που έγινε …Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια ,τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας …με τραγούδια και δάκρυα χιαστή … Ευχαριστώ το Δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολη για την υλοποίηση της ιδέας μου …Τους τρεις μουσικούς που παίξανε κι αυτοί με τη καρδιά τους στη κινούμενη πλατφόρμα του φορτηγού #thomaskontogeorgis #pantelisntzialas #petrosvarthakouris τον τεχνικό ήχου #zachariasstamoulos και την @toniadrag που κι αυτοί εθελοντικά στήριξαν την κινούμενη συναυλία. «Απ το δρόμο με αγάπη» Η Αγάπη η πιο σπουδαία λέξη στην εποχή μας!!! Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν”ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς . Όσον αφορά το σοβαρότατο θέμα των μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών και των δικαιούχων της μουσικης ,συνεχιζουμε να το διεκδικούμε μέσω του σωματείου μας και άλλων φορέων .Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε ! 📸👉🏼@alexmaragos #greece #beautifulpeople #mybeautifulcountry

A post shared by Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) on

Όπως εξήγησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε πρόσφατη συνέντευξή της «η ιδέα αυτή γεννήθηκε από τον δρόμο με αγάπη».

«Ήταν μια ιδέα που βγήκε κατευθείαν από την καρδιά μου. Μέσα από αυτή την σκέψη ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία», σημειώνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη προσθέτοντας πως:

«Γιατρούς, νοσηλευτές και όλους όσοι μας βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθεί η “ζωή μας” αυτές τις δύσκολες ημέρες, καθώς και τους συμπολίτες μου που άντεξαν και αντέχουν. Ήταν μια σκέψη αλληλεγγύης, αγάπης, χωρίς καμία απολύτως πολιτική χροιά και κανένα, φυσικά, οικονομικό όφελος», ξεκαθαρίζει, μιλώντας στο Secret η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Στη συνέχεια, η δημοφιλής  τραγουδίστρια μίλησε για το πώς προέκυψε η ιδέα για μία συναυλία εν μέσω καραντίνας.

«Συζήτησα με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αν θα μπορούσε να υλοποιήσει την παραγωγή. Με τη θετική απάντηση του σε χρόνο – ρεκόρ και με τον πιο ασφαλή τρόπο, παίρνοντας δηλαδή όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ξεκινήσαμε με το κινούμενο φορτηγό από την Τεχνόπολη. Ένα πρωινό του Απρίλη.

Επί 3,5 ώρες περάσαμε σχεδόν από όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Με χαμηλή ταχύτητα αλλά με γκάζια στην καρδιά. Με έναν υπέροχο ήλιο. Έβγαιναν οι άνθρωποι στα μπαλκόνια αγκαλιά, άνοιγαν παράθυρα, μας χαιρετούσαν με το χέρι στην καρδιά, μας πετούσαν λουλούδια από τις γλάστρες, μας χαμογελούσαν, μας χειροκροτούσαν, μας έστελναν φιλιά, νέοι, παιδιά, ζευγάρια ηλικιωμένοι», είπε και συνέχισε:

«Τα πρόσωπα αυτά, που για λίγα λεπτά έγιναν ευτυχισμένα, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024