Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Metallica: Διασκεύασαν το «Blackened» παίζοντας από το σπίτι τους

Metallica: Διασκεύασαν το «Blackened» παίζοντας από το σπίτι τους

Η μπάντα, που δεν θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει καλοκαιρινή περιοδεία εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού, πρόσφερε στους φανατικούς θαυμαστές της μια λιτή εκδοχή του κλασικού τραγουδιού από το άλμπουμ «...And Justice for All».

«Εδώ είναι κάτι που μαγειρεύαμε τις τελευταίες λίγες μέρες» είπαν οι Metallica για το βίντεο που ετοίμασαν και στο οποίο παίζουν –ο καθένας στο σπίτι του– μια διαφορετική εκδοχή του «Blackened».

Η μπάντα, που δεν θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει καλοκαιρινή περιοδεία εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού, πρόσφερε στους φανατικούς θαυμαστές της μια λιτή εκδοχή του κλασικού τραγουδιού από το άλμπουμ «…And Justice for All».

Οι Metallica ονόμασαν αυτή την εκδοχή «Blackened 2020», ενώ ευχήθηκαν στα εκατομμύρια των θαυμαστών τους: «Ελπίζουμε να είστε σώοι και αβλαβείς. Να έχετε ένα σπουδαίο Σαββατοκύριακο».

Στο βίντεο αυτό γίνεται και η επανεμφάνιση του frontman του συγκροτήματος James Hetfield, ο οποίος είχε ακυρώσει τις χειμερινές συναυλίες των Metallica εξαιτίας της εισαγωγής του σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Χαλαρώνει με μουσική ο Ulrich

Πριν από λίγες μέρες, ο Lars Ulrich μίλησε στο Rolling Stone για το πώς περνά τον χρόνο του, στην απομόνωση του σπιτιού του. Είπε ότι ακούει Fiona Apple, EOB και Rage Against the Machine.

«Μάλλον, η μουσική που ακούω περισσότερο τους τελευταίους δυο τρεις μήνες είναι οι Rage Against the Machine. Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι η μουσική τους γίνεται όλο και πιο σχετική, κάθε μέρα, με όσα συμβαίνουν; Σε συνδέει όλο και πιο πολύ με ό,τι γίνεται στον κόσμο. Είναι λες και τα τέσσερα άλμπουμ να ηχογραφήθηκαν χθες» σημείωσε ο εκ των ιδρυτών των Metallica.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοφιλές συγκρότημα δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές του να παρακολουθήσουν παλαιότερες συναυλίες μέσω των social media.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024