Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Δάντης: Απαντά στους επικριτές του για το αμφιλεγόμενο τραγούδι του

Χρήστος Δάντης: Απαντά στους επικριτές του για το αμφιλεγόμενο τραγούδι του

Ο Χρήστος Δάντης απαντά στις έντονες αντιδράσεις και τα πυρά που δέχεται

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Χρήστος Δάντης, το οποίο τιτλοφορείται «Δεν υπάρχει Θεός» και συνοδεύεται από βίντεοκλιπ.

Το τραγούδι έχει ήδη προκαλέσει σάλο αντιδράσεων, λόγω του περιεχομένου του και των στίχων, εξοργίζοντας, μάλιστα, τον Αρχιμανδρίτη, Νεκτάριο Ζιομπόλα, που ζητά να αποσυρθεί άμεσα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης:

«Αυτός ο άνθρωπος ξεπέρασε κάθε όριο! Γενικά ακούμε εις βάρος του Θεού, αλλά όχι να τον μηδενίσουμε και να τον θίξουμε και να ειρωνευτούμε το θείο. Απορώ αυτός ο άνθρωπος πού το πάει, γιατί ξέσπασε έτσι, τι συνέβη.

Δεν βλέπει εκκλησίες; Δεν κάναμε Πάσχα; Πώς τα απορρίπτει όλα αυτά; Αυτός το έγραψε, αλλά φταίνε κι αυτοί που δέχτηκαν να το κυκλοφορήσουν. Ζητάω οπωσδήποτε να αποσυρθεί, θίγει όσια και ιερά. Για όνομα του Θεού».

Εκκλησιαστικοί κύκλοι ανέφεραν ότι θα κινηθούν νομικά κατά του τραγουδιστή.

Τι απαντά ο ίδιος;

«Ξέρω ότι το τραγούδι έχει ενοχλήσει. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που το έχουν παρεξηγήσει. Κάποιοι άλλοι που στέκονται μόνο στον τίτλο του και κάποιοι από αυτούς που συνήθως απαντούν εν θερμώ. Επειδή κι εγώ βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε μια παρόμοια κατάσταση, δεν μου αρέσει να απαντήσω τώρα. Με βρίζουν, με λένε άθεο, σατανιστή, γέρο… Έχουν παρεξηγήσει στο παρελθόν πολύ πιο μεγάλους από εμένα. Έχουν παρεξηγήσει τον Γαλιλαίο, τον λόγο του Χριστού… Είναι δυνατόν να μην παρεξηγήσουν τον δικό μου; Μια καταδικαστική απόφαση εις βάρος του τραγουδιού θα ήταν άδικη, γιατί θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί πολλά άλλα τραγούδια πριν. Εύχομαι να μην γίνω παλιατζούρα και μέσα από μια θέση ισχύος να σνομπάρω καθετί καινούριο και να μην το αφουγκράζομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024