Στο Live News του MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες.

View this post on Instagram

#reworks2019#reworksagora#actors#gianniszouganelis

A post shared by TEO MAVROPOULOS (@thodoris_mavropoulos) on

«Υπάρχει πράγματι τεράστιο πρόβλημα βιοποριστικό στο μεγαλύτερο ποσοστό των μουσικών και των ηθοποιών»

«Υπάρχει πράγματι τεράστιο πρόβλημα βιοποριστικό στο μεγαλύτερο ποσοστό των μουσικών και των ηθοποιών. Και εξαιρώ τον εαυτό μου διότι εμείς που “μπήκαμε μπροστά”, γιατί εμείς δεν μπορούμε να βγούμε μπροστά αν δεν υπάρχει το θεμέλιο, ο μουσικός, ο συνεργάτης και ξεπεράσαμε την ισορροπία στον βιοπορισμό», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Οι άνθρωποι πρέπει να δουλέψουν για να μπορέσουν να συνεχίσουν να υπάρχουν»

«Ο μεγάλος κύκλος εργασιών των μουσικών και των ηθοποιών θα δεινοπαθήσουν και θα πρέπει λογικά κάτι να συμβεί. Δεν είναι μόνο ανάγκη, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ζήσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, όχι πολυτελώς, να ισορροπήσουν στον βιοπορισμό για να μπορέσουν να συνεχίσουν να υπάρχουν.

Και να υπάρχει σε αυτή τη χώρα πολιτισμός που είναι ένα πολύ μεγάλο στοιχείο για να μπορεί να ακούγεται στο εξωτερικό ο πολιτισμός μας, η παιδεία μας, να μπορούμε να ψυχαγωγούμαστε και να διασκεδάζουμε…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε το απόσπασμα

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr