Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μένουμε Σπίτι : H κωμωδία «The King of Staten Island» σε video on demand

Μένουμε Σπίτι : H κωμωδία «The King of Staten Island» σε video on demand

Η Universal παρακάμπτει τους κινηματογράφους και διαθέτει την ταινία «The King of Staten Island» σε video on demand

Η ημι-αυτοβιογραφική κωμωδία της Universal «The King of Staten Island» με πρωταγωνιστή τον Πιτ Ντέιβιντσον προστίθεται σε μία σειρά από ταινίες, για τις οποίες παραλείφθηκε η παραδοσιακή κυκλοφορία σε κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς οι κινηματογράφοι παραμένουν κλειστοί εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού.

Η ταινία «The King of Staten Island» θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου, μια εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα της στη μεγάλη οθόνη.

Είναι η δεύτερη ταινία της Universal, μετά την animation περιπέτεια του στούντιο «Trolls World Tour» που προβάλλεται σε premium video on demand ενώ το κοινό παραμένει στο σπίτι λόγω των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης της πανδημίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, άλλα κινηματογραφικά στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των Warner Bros., Disney, Paramount και STX, ακολούθησαν το ίδιο παράδειγμα.

Η Warner Bros. διέθεσε το «Scoob», ταινία animation βασισμένη σε χαρακτήρες του Scooby-Doo, απευθείας σε υπηρεσίες ψηφιακής ενοικίασης, ενώ η Disney ανακοίνωσε ότι το «Artemis Fowl» θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Disney Plus.

Ο Τζαντ Άπατοου σκηνοθέτησε την ταινία «The King of Staten Island» και συνυπογράφει το σενάριο με τον Ντέιβ Σάιρους.

Η κωμωδία έχει θέμα τα παιδικά χρόνια και την ενηλικίωση του Ντέιβιντσον στο νησί και δήμο της Νέας Υόρκης, Στάτεν Άιλαντ συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του πατέρα του την 11η Σεπτεμβρίου και την είσοδό του στον κόσμο της stand-up κωμωδίας.

Η Μοντ Άπατοου, κόρη του Τζαντ Άπατοου πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με τους Μπελ Πάουλι, Μαρίζα Τομέι και Μπίλι Μπερ.

Οι Άπατοου και Ντέιβιντσον αποκάλυψαν την είδηση κατά τη διάρκεια χιουμοριστικής συνομιλίας μέσω βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία πρότειναν ιδέες για τον τρόπο κυκλοφορίας της ταινίας, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής DVD και της πώλησης του στην Times Square, προτού αποφασίσουν να ζητήσουν από την Universal να τη διαθέσει σε υπηρεσία on demand.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024