Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα σκαριά νέα βιογραφική ταινία για την Γουίτνεϊ Χιούστον

Στα σκαριά νέα βιογραφική ταινία για την Γουίτνεϊ Χιούστον

«I Wanna Dance With Somebody» είναι ο τίτλος της νέας βιογραφικής ταινίας για την εμβληματική καριέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον

Η εμβληματική καριέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον είναι το θέμα νέας βιογραφικής ταινίας που θα φέρει τον ίδιο τίτλο με τη μεγάλη επιτυχία της «I Wanna Dance With Somebody» και έχει την έγκριση των διαχειριστών της περιουσίας της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το κληροδότημα Γουίτνεϊ Χιούστον, η ολοκαίνουργια μεγάλου μήκους ταινία για την τραγουδίστρια, θα έχει στην παραγωγή τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό, Κλάιβ Ντέιβις, σκηνοθέτη τη Στέλλα Μέγκι και σεναριογράφο τον Άντονι ΜακΚάρτεν.

«Οι παραγωγοί περιγράφουν την ταινία «I Wanna Dance with Somebody», ως διασκεδαστικό, συναισθηματικό και θλιβερό ύμνο της ζωής και της μουσικής της σπουδαιότερης τραγουδίστριας της ποπ R&B όλων των εποχών, παρακολουθώντας το ταξίδι της από την αφάνεια στο μουσικό στερέωμα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πατ Χιούστον μάνατζερ και νύφη της Γουίτνεϊ Χιούστον.

«Ενώ είμαστε πολύ ειλικρινείς σχετικά με το τίμημα που απαιτούσε η φήμη, θα είναι τόσο πλούσιο όσο και περίπλοκο έπος της αναζήτησης του τέλειου γάμου μεταξύ τραγουδιού και τραγουδίστριας και κοινού, και ταυτόχρονα η συγκινητική ιστορία ενός απλού κοριτσιού του Τζέρσεϊ που προσπαθεί να βρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Είμαι πλάι στις καρδιές των συνεργατών που επιλέχθηκαν για την παραγωγή μιας ταινίας που εμψυχώνει και εμπνέει όσους την αγαπούσαν και σας δίνω τον λόγο μου ότι θα συνεχίσουμε να τιμούμε τη φωνή που όλοι ερωτευθήκαμε και θα λατρεύουμε για πάντα!» σημείωσε η Πατ Χιούστον.

Η έξι φορές βραβευμένη με Grammy, Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε το 2012 σε ηλικία 48 ετών.

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Ιανουάριο στους «Los Angeles Times» ο πρώην επικεφαλής της Arista Records, Κλάιβ Ντέιβις δήλωσε ότι είναι «πολύ απογοητευμένος» από τα δύο πρόσφατα ντοκιμαντέρ για την Γουίτνεϊ Χιούστον.

Το ντοκιμαντέρ «Whitney: Can I Be Me?» έκανε πρεμιέρα το 2017 χωρίς τη συνεργασία της οικογένειας της τραγουδίστριας και ακολούθησε έναν χρόνο αργότερα το «Whitney» που είχε την έγκριση του κληροδοτήματος της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Ο Κλάιβ Ντέιβις, ο οποίος είναι τώρα επικεφαλής της Sony Music είχε δηλώσει ότι ανυπομονεί για μία νέα βιογραφική ταινία με έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και έναν σπουδαίο σεναριογράφο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024