Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιμή Ντενίση: Περιγράφει την χειρότερη στιγμή της ζωής της

Μιμή Ντενίση: Περιγράφει την χειρότερη στιγμή της ζωής της

Η Μιμή Ντενίση σε μια συνέντευξη που αποκάλυψε πολλά

Η Μιμή Ντενίση σε μια συνέντευξη που αποκάλυψε πολλά.

View this post on Instagram

Καλο μηνα σε ολους!! Φαρσες δεν χρειαζονται αφου ολο αυτο που ζουμε μοιαζει με φαρσα..ομως ταχουμε παει καλα σαν χωρα..αν συνεχισουμε ετσι αν μεινουμε ο λ ο ι μεσα στι σπιτι μπορει ο Απριλης ναναι καλυτερος απο τον τραγικο Μαρτιο.Δεν ειναι δυσκολο..Οσοι εχουμε την υγεια μας το σπιτι μας τους δικους μας δ ε ν κανει να γκρινιαζουμε!!!!Σκεφτειτε οσους τους λειπουν ολα αυτα..σκεφτειτε ολους που εργαζονται για ναμαστε εμεις γεροι!! Κ μεινετε σπιτι κ τον Απριλη!!! #april #spring #stayhome #behappy #bedisciplined #healthaboveall #lovemyfamilly #lovemydog #ira

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

Οι τέσσερις προσωπικότητες που καθόρισαν τη ζωή μου είναι…

« Ο παππούς μου Δημήτρης, που με έκανε να αγαπήσω την Ιστορία από την παιδική μου ηλικία, ο πατέρας μου, που μου έμαθε να έχω προτεραιότητες και αξίες στη ζωή μου, η μητέρα μου, που με το παράδειγμά της με έκανε να είμαι τολμηρή και αυτόνομη, και ο Αντώνης (Τρίτσης), που μου έμαθε να τραβάω μπροστά μόνη μου και να μη δίνω σημασία στους κακοπροαίρετους.»

Η ιστορία που θυμάμαι όταν κοιτάζω μια συγκεκριμένη φωτογραφία από το αρχείο στο σπίτι μου…

«Βλέποντας μια φωτογραφία μου με κοντά, κολλημένα με τζελ μαλλιά, θυμάμαι πάντα μια αστεία ιστορία. Όταν η Μαριτίνα ήταν τεσσάρων με πέντε ετών με έβλεπε συχνά να βάζω τζελ. Έτσι κάποια στιγμή, την ώρα που έλειπα στο θέατρο, έβαλε στα μαλλάκια της ένα βαζάκι βαζελίνη. Όταν γύρισα και την είδα, σε μια προσπάθεια να την αποτρέψω από το να το επαναλάβει της είπα: «Αυτό δεν θα το ξανακάνεις ποτέ γιατί θα σου πέσουν τα μαλλιά». Την άλλη μέρα είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού στο σπίτι με έναν παραγωγό, ο οποίος ήταν σχεδόν φαλακρός. Μόλις τον είδε η Μαριτίνα, λοιπόν, του είπε: «Αχ! Εβαλεθ κρέμα και θυ»

Η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου ήταν…

« Όταν έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε το ίδιο βράδυ να παίξω στο θέατρο.»

 Ο αποχαιρετισμός που δεν άντεξα ήταν…

« Όταν έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Τρίτσης.»

 Η Αλίκη με έμαθε…

« Ερήμην της, να μην πέσω στην παγίδα να κάνω αυτά που περιμένει το κοινό από εμένα, αλλά να κάνω αυτά που πραγματικά πιστεύω εγώ.»

Οι προσωπικότητες που λείπουν και μου λείπουν…

«Ο Τρίτσης, η Μελίνα, ο Βολανάκης, ο Βουτσινάς, ο Τσαρούχης, ο Χατζιδάκις, ο Χορν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Και τόσοι άλλοι όμως…»

Η εποχή μας έχει ένδεια προτύπων γιατί…

« Γιατί έγιναν πρότυπα άνθρωποι χωρίς πνευματικότητα και χωρίς προσωπικότητα. Εγιναν πρότυπα για την εμφάνιση, για τα εύκολα κερδισμένα λεφτά τους, για την απόλυτα εκτεθειμένη προσωπική ζωή τους.»

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024