Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Κωστής : Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο του Χατζηκουτσέλη

Τάσος Κωστής : Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο του Χατζηκουτσέλη

Όσα είπε ο Τάσος Κωστής για την απώλεια του Πάνου Χατζηκουτσέλη

Για τις δύσκολες μέρες της καραντίνας εν μέσω πανδημίας, αλλά και για τον θάνατο του αγαπημένου του συνεργάτη και φίλου, Πάνου Χατζηκουτσέλη, μίλησε ο Τάσος Κωστής.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής μίλησε μέσω skype στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για την περίοδο της καραντίνας την οποία περνά στο Κλημέντι Κορινθίας μαζί με την γυναίκα του αλλά και για το διαφορετικό Πάσχα που πέρασε μακριά από τα εγγόνια του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απώλεια του καλού του φίλου, Πάνου Χατζηκουτσέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν λίγο καιρό σε ηλικία 74 ετών.

«Ήταν πολύ δύσκολο γιατί όταν συνέβη και με πήραν τηλέφωνο να μιλήσω γι’ αυτή την απώλεια, δεν μπόρεσα να μιλήσω. Ακριβώς επειδή ένιωθα όλο αυτό το “σφίξιμο” για το ότι δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε στην εξόδιο ακολουθία, δεν μπόρεσα να μιλήσω.

Ξεκίνησα να μιλήσω για τον Πανούλη και κόπηκε η φωνή μου, είπα συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω και σταμάτησα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένειά του και το χιούμορ του.

Ο Πάνος ήταν η χαρά της ζωής. Και ήταν μια ολόκληρη… βιβλιοθήκη, ήξερε τα πάντα για το θέατρο, για τους ηθοποιούς, για παραστάσεις, για τις διανομές, ήξερε τα πάντα ο Πάνος.

Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στη σχολή, είχαμε γνωριστεί, κάναμε παρέα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής, ο οποίος είχε  συνεργαστεί με τον Πάνο Χατζηκουτσέλη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Εκείνες και εγώ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Τάσος Κωστής:

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024